Каталог

Nav godīgi!

Kāpēc atkārtoti iesniedzot sludinājumu kad termińš jau ir beidzies, sludinājums nav pirmajā vietā? Tas maksā tik pat kā jauns. Nekādas atlaides tam nav. Tas nav godīgi!!! Ja es maksāju pilnu summu, tad logiski ka sludinājumam jābūt pirmajā vietā!
andelemandele-administracija
@Lilita Ertmane - pārbaudījām pirmās pāris preces no Tavām atjaunotām - piemēram "Lorenzo perfekti ādas puszābak" - šobrīd savā sadaļā atrodas 8.vietā, Mohito kleita - 16. vietā. Pirms tām visām ir paceltās preces. Ja datums nebūtu atjaunojies, tās pat nebūtu pirmajā lapā.
Līdz ar to šobrīd problēmas darbībā nesaskatam.
hop
Es šodien saskāros ar citu bet pēc būtības līdzīgu neloģiskumu. Pirms nedēļas izveidoju melnrakstu (nebiju šo sludinājumu vēl nekad publicējusi). Šodien publicēju, kopējā lapā kur ir jaunie sludinājumi tas bija kā jaunums, bet uzspiežot uz manu profilu tas nebija kā pirmais (pēdējais publicētais) bet gan tikai otrās lapas vidū, kas likās negodīgi, jo cilvēki, kas seko līdz manam profilam viņu nepamana kā jaunumu, jo ir tikai otrajā lapā.
tiramisu '
Jā, pašlaik izdevīgāk sludinājumu veidot no jauna, nevis likt atkārtoti no saraksta "beigušies". Šorīt atjaunoju vairākus sludinājumus un saskāros ar šo situāciju...samaksāju, bet sludinājumus neredzu.kad atklāju, ka biņi ir 174...kurā tur vietā...nācās papildus visiem piemaksāt 0,10€ , lai parādītos augšgalā.
Būtu zinājusi, būtu publicējusi uzreiz, kā jaunus.

Эта тема неактивна более 30 дней, комментарии больше не принимаются.