Man vienai liekās Jaunā versija- Murgs?

Nav vēlēšanas ne pirkt ne pārdot .. Ļoti neparocīgi , nesaprotami un nevajadzīgi ir tā sauktie "uzlabojumi saitā...
Sandra B
Kas par muļķībām ?
Kā nav neviena sludinājuma? No kurienes Jūs skataties nezinu,bet noteikti nepareizi redzat ?
Vai nu liela kļūda... bet man ir daži sludinajumi..
lillimi
Ai, man šķiet, ka nav tik traki. Sākumā jā, gribējās dzēst profilu, bet tagad redzu, ka pie saita tiešām strādā, cenas atgriezās iepriekšējā līmenī. Beidzu gausties, pasmaidu un tā, starp citu, šo-to pārdodu. Nezinu, varbūt, tiem, kas pārdod, lai pelnītu, ir sarežģīti. Bet es esmu priecīga, ja izdodas atbrīvot skapi.
Novēlu administrācijai būt aktīvākai sadarbībā ar portāla klientiem, tad arī pārpratumu un aizvainojumu būs mazāk, visi būs saprotošāki.
Visiem skaistu svētdienu!!!
Sandra B
Tas gan,tam es arī piekrītu :)
Piemēram,ja pārdod komplektu,kurš ir vienā bildē..un kāds velas tikai vienu,divas lietas,tad sanāk tā jocīgi..vai nu jādzeš slud.laukā vai jātaisa jauns foto ar palikusajam lietam...
agnessse
Man arī pietrūkst bilžu rediģēšana un sludinājuma rediģēšana.Uzskatu,ja esmu apmaksājusi sludinājumu,tad varu mainīt sludinājumu pēc pašas ieskatiem, visu apmaksāto laiku,jo tāpat iespaidīgu summu atstāju papildinot maciņu un izvietojot sludinājumus.
I. B.
Man vienam sludinājumam ,kopš tika ieviesta jaunā versija,pazudusi "galvenā" bilde ( no datora nevar redzēt ) un tā kā vairāk nav iespējas neko labot,sludinājums visu šo laiku stāv bez bildes. Laiks iet- jēgas nekādas. 3 dienas pēc kārtas rakstīju "Ziņot par kļūdu" ,lai izlabo. Vēl jo projām bildi neredzu.
Katy Pērles
Esmu ljoti vilusies - pardeveja raksta, ka atbildeja uz manu zinjojumu kadu laiku atpakalj - nekaa nav. Tas pats ar citu pardeveju - sakontaktet nevaru, nav skaidrs - vai mana zinja nav nosutita vai ari vinja man atbildeja un es neredzu. Kaa ta var but? Ja shadaa veidaa notiek komunikacija, kad vestules un zinjas pie pieteikumiem nesasniedz adresatu, tad ari pardoshana normali nevar notikt. Pardevejas zaude pircejus, pircejas zaude interesi. Bridinu citas, lai butu uzmanigas un rakstitu zinjojumus atkartoti ja nav atbildes vai reakcijas. Murgs.
This topic has been inactive for more than 30 days, no new comments will be accepted.