Каталог

Statistika - absolūta maldināšana

Meklējot pēc zīmola uzrādās nereālā statistika, piemēram, reāli ir 16 Armani Jeans preces, bet uzrādās 461 (skat pielikumu). Un tā ar katru zīmolu. Tas pats ar lietotājiem online un pārdotām precēm - neticami skaitļi. Ja paskatīties uz reāli pārdotām precēm, tad situācija izskatās savādāka. Lietotāju skaits 1,5 tūkstoši online svētdien no rīta pēc laika pāriešanas ir smieklīgs (kādu rītu speciāli jāpārbauda 4 no rīta). Vai tā ir pārdomāta lietotāju maldināšana? Nav saprotams arī ko nozīmē "šodien andelē" - par kādu periodu tiek ņemta statistika? Jo 1 naktī skaitļi nav pa nullēm. Vai tas ir par nedēļu vai kā? Būtu jauki ja lietotāju sadaļā uzrādītos, kas pašlaik ir online kā fb vai atverskapi, jo tad var redzēt reālos skaitļus, kas AS bieži vien ir dramatiski (ap 70 cilvēkiem, bet tie ir reāli skaitļi, ticami un nav no galvas ņemti kā izskatās šeit) un tad saproti, ka kaut-ko pacelt/reklamēt pašlaik nav jēgas. Lūdzu izlabot statistiku, lai varētu labāk plānot savu pārdošanu un labāk izvēlēties laiku. Salīdiznot šo statistiku ar preču skatījumiem/pārdotām precēm/pieteikumiem/foruma tēmu skatījumiem vairāk rodas doma par to, ka no visas statistikas jāņem ārā viena 0, lai iegūtu reālos skaitļus.
estere.lv
Par šo visu varu piebilst vien to, ka Administrācijai daudzkārt esmu ziņojusi par kļūdām (ne no šī profila), bet uz to nav bijusi nekāda reakcija. Un kļūdas ir tādas, ka tikai aklais tās nespētu ieraudzīt, tai skaitā elementāru vārdu rakstība, tā ka tur pat nav runa par gaumi. Un kļūdas arī netika labotas.
iimmee
Vienvārdsakot skaitļi sakombiněti tă,lai tie būtu lieli,apaļi "kă Lieldienu pūpols"..Nav forśi..Man interesě jauni,šodien pievienoti, ja reiz tur ir uzraksts 24 stundās andelĕ,-tad zem filtra vārda "śodien" būtu jābūt tikai tiem 24 stundu laikā pievienotajiem,-nevis + paceltie nez no kura laika..(tos es arī varu atrast atlasot preci pĕc kritĕrijiem).
iimmee
Arī šobrīd,izvělos galvenajă lapă Jaunas pĕrles (568),pĕc tam ņemu ŠODIEN (un jau 5 lapă,pie it kă šodien publicĕta (svārki un blūze ;balts ar melnu;13 eiro+dāvană kurpes;xs izm)-uzrādās,ka sludinājums pievienots 5.aprīlī!!!!Šodien ir 15.aprīlis?Visticamāk jums tā statistika,attiecībā uz jaunajām precěm pa dienu veidojas no ievietotie+paceltie sludinājumi,-un tā jau vairs nav kā šodien ievietota prece....
pērļu pūralāde
Kādreiz bija tā,ja manta tika pircējam rezervēta,viņa pati nevarēja vairs atcelt rezervāciju,tikai pārdevēja .Tagad jebkura pirkt gribētāja var darīt ko vēlas:pieteikties,rezervēt,atteikties,neierasties uz tikšanos u.tt,tikai nez kāpēc vienmēr cietēja un pie visa vainīgā paliek pārdevēja,nekādas aizsardzības...
iimmee
Jaunas pěrles....meli...vakar uzspiedu uz jaunas (tipa pievienotas 24 stundu laikă...),iepatikās viena žakete..puķaina,uz to brīdi bija ,ja nemaldos 2 vai 3 lapā...tikai...ievietošanas datums bija 7.aprīlis,-kaut,noteikti zinu,ka vakar bija 14.datums.....pat,ja statitika uzrāda pědějās 24 stundas,tā nekādi nav kvalificějama kā 24.stundu laikā pievienota pěrle?
andelemandele-administracija
Izskaidrosim vienā ierakstā par skaitļiem:
Pirmā lapa
Šobrīd online - visu apmeklētāju skaits, kas ienākuši vai atvēruši kādu lapu portālā pēdējo 10 minūšu laikā. Filtrējam ārā meklēšanas robotus, bet tie ir daudz un dažādi, tā kā ik pa laikam sekojam līdzi jauniem (vakar atklājām ka Yandex un Bing tikuši cauri, to izņēmām no uzskaites, tā kā cipari koriģējās);
Jaunas pērles - visas pērles, kas ir publicētas portālā, un ievietotas pēdējo 24 stundu laikā.
Pārdotas pērles - visas pērles, kurām pārdošanas laiks ir pēdējo 24 stundu laikā.
Jauni lietotāji - lietotāju skaits, kas reģistrējušies pēdējo 24 stundu laikā.
Jēdziens "pēdējo 24 stundu laikā" nozīmē ka nav tāda atskaites punkta, no kura dati skaitās, un nav tāda brīža, kad tie nonullējas. Ja šobrīd ir 15.04.2017 17:00, tad dati skaitās sākot no 14.04.2017 17:00. Ir neliela aizture 5-10 minūšu laikā, bet tas ir tīri ātrdarbības nolūkos. Lūdzu ņemt vērā, ka virsraksts ir "24 stundās Andelē", kas precīzi apzīmē to, par ko cipari ir.
Par to, kāpēc ir šāda matemātika, bijām atbildējuši sekojoši:
Šie skaitļi ir informācijai. Ja mēs liktu datus kopš pusnakts, būtu pārāk liels skaitliskais diapazons un būtu grūti gūt priekšstatu par to, kas pa 1 pilnu dienu portālā notiek.

Visu pērļu saraksts
Nospiežot uz "Šobrīd online" - rādās lietotāji, kas šobrīd ir online (online algoritms tas pats, kas skaitam), neskaitot tos, kas nav ielogojušies.
Nospiežot uz "Jaunas pērles", "Pārdotas pērles" - Šeit attēlojums atkarīgs no izvēlētiem filtriem, kuru sastāda:
1. Laika diapazons:
1.1. Visi - bez laika ierobežojuma (izņemot pārdotiem, sk. zemāk).
1.2. Šodien - jaunākie vai pārdotie šodien kopš pusnakts;
1.3. Vakar - jaunākie vai pārdotie kopš vakardienas pusnakts;
1.4. Nedēļa - jaunākie vai pārdotie pēdējo 7 dienu laikā (168 stundas);

2. Datu filtrs / kārtošana:
2.1.Aktuāli - visas pērles, sakārtotas pēc atjaunošanas laika (paceltie sludinājumiem prioritāte)
2.2. Jaunākie - visas pērles, sakārtotas pēc ievietošanas datuma;
2.3. Populārākie - visas pērles, sakārtotas pēc popularitātes;
2.4. Pārdotie - tikai pārdotie sludinājumi, ne vecāki par nedēļu.

Līdz ar to, sakombinējot filtrus, iegūstam šādus skatus:
Visi + Aktuālie = visas pērles, kas publicētas portālā, sakārtotas pēc atjaunošanas laika (ievietošana + pacelšana);
Šodien + Aktuāli = visas pērles, kas publicētas portālā un ir ievietotas vai paceltas kopš šodienas pusnakts;
Vakar + Aktuāli = visas pērles, kas publicētas portālā un ir ievietotas vai paceltas kopš vakardienas pusnakts.
Nedēļa + Aktuāli = visas pērles, kas publicētas portālā un ir ievietotas vai paceltas pēdējo 168 stundu laikā.
Visi + Jaunākie = visas pērles, kas publicētas portālā, sakārtotas pēc to ievietošanas laika, jaunākie sākumā;
Šodien + Jaunākie = visas pērles, kas publicētas portālā un ievietotas kopš šodienas pusnakts, jaunākie sākumā;
Nedēļa + Jaunākie = visas pērles, kas publicētas portālā un ir ievietotas pēdējās nedēļās laikā (168 stundas), jaunākie sākumā.
Visi + Pārdotie un Nedēļa + Pārdotie = visas pērles, kas pārdotas pēdējo 7 dienu (168 stundu) laikā, jaunākie pārdotie sākumā.
Šodien + Pārdotie = visas pērles, kas pārdotas kopš šodienas pusnakts, jaunākie pārdotie sākumā.

Cerams, ka šis ieviesa galējo skaidrību par visu saistībā ar skaitiem un datiem.
…. .
esmu soka par atklatu nekaunigu melosanu!
nevienu reizi, neuzvienu pretenziju un portala veidosanas kludam vairaku dienu/nedelu garuma no andeles puses netika sniegta elementara atvainosanas, tikai bliež preti ka taisniba ir viniem pat tad kad tiek pieķerti. FUI

pirms veidot biznesu ar klientu apkalposanu(attalinati) jamak komunicet un konstruktivi uztvert pamatotu kritiku
…. .
kāds sakars tam kad un kas man tika pardots?
jus tiesam neuztverat rakstito!
runa ir par daudzo lietotaju foruma neapmierinatam pamatotam sudzibam un komentariem un attieksme no Livas/Jusu puses ! Tas tacu viss ir redzams
NEKAS NETIEK RISINATS, UZ KLUDU ZINIJUMIEM NETIEK ATBILDETS VISPAR, KUR NU VEL KAUT KAS LABOTS VAI PALIDZETS ( to var spriest pec daudzo meitenu foruma rakstita)



andelemandele-administracija
Lūdzu ziņojiet lapas apakšā pie "Ziņot par kļūdu", ja Jums ir kāda noteikta problēma kuru nepieciešams atrisināt. Visus gadījumus mēs izskātām un vienmēr par visu vienojāmies. Gadās protams, ka kaut kas paslīd garām, it īpaši brīžos kad tiko palaidām portālu, bet tas nav ar nolūku. Pēdējo reizi no jūsu profila 1 pieteikums klientu servisam bija 2015. gada decembrī, līdz ar to šobrīd nevaram Jums detalizēti atbildēt.
A ries
Nedaudz sasmējos ?Agrāk pievienojot atsauksmi bija "ka par pircēju " un "ka par pārdevēju " bet tagad skatos un smejos "kā par pērļu mednieci "??nekas īpašs bet manuprāt varēja palikt ka agrāk vienkārši ka par pircēju. ??
pērļu pūralāde
Es savukārt ,nepievēršu uzmanību skaitļiem,cik portālā,cik pārdots,cik nopirkts.
Man interesē kas cits: meitene pieteicās pirkt lietu,sarakstījos dienu nonstopā,prece tika rezervēta,loģiski,persona ieklikšķināja-atteicās,kādreiz uzreiz varēja pievienot par šo "ekskluzīvo"' pasākumu atsauksmi,tagad nevar,kāpēc?
Эта тема неактивна более 30 дней, комментарии больше не принимаются.