Secība pērļu pārdošanā

Sveiki!
Domāju, ka šī varētu būt aktuāla tēma jebkurai pārdevējai un pircējai...
Pieņemsim, ka es saņemu 5 pieteikumus uz ievietoto Pērli.Vai man ir jāiet pēc saraksta no augšgala 1.,2.,3.,4.,5. .... un jāpiedāvā piemērīt 1.pircējai, ja atsakās tad tikai nākamajai utt. un jāgaida atteikumi no 1., 2. 3 un 4. meitenes, lai tikai tad piedāvātu pircējai nr.5 vai kā? :)
Un ja cilvēki ilgi nedod par sevi ziņu (un cik skaitās ilgi...), vai drīkst piedāvāt nākamajai...?
Jūtams, ka arī citas šeit pādevējas neiet pēc saraksta - pati ar to saskāros - un diezvai tikšu pie kārotās lietas, jo redz man ir jāsūta, bet citas var Rīgā paņemt - tāpēc lūk jāgaida ja mazums nevienai nevienai lietu nevajadzēs :(

Kaut gan rindā esmu veina no pirmajām, lieta tiek rādīta - dota mērīta arī citām pēc manis.
shoppingfan
Labs jautājums - es pārdotu 1., kas pieteicās. Bet bija situācija, kad tā 1. ilgi neatbild un tad jau sākas visādas problēmas - kurai dot un kas notiks, kad tā 1. atkal uzrādīsies :(
manasperles
Ja ir rinda, tad dotu tam kas neprasa rezervēt.. bet ja esmu pierezervējusi un nākamajā dienā pisakās vēl viena, kas būtu gatava ņemt, tad gan viņai nāktos pagaidīt , ilgāk pa 3 dienām nerezervētu, bet ja vaig rezervēt un vēlāk sūtīt, vienmēr prasu 30% priekšapmaksu :) bet tā, man šķiet, ir katra cilvēkā paša izvēle kā darīt. Gudrāk jau būtu atdot tai, kas rindā netālu dzīvo un var uzreiz savākt, ja ir tāda iespēja, jo tad, pieļauju, ka tas pircējs noteikti varētu tādu pārdevēju ielikt favorītos un būtu arī sadarbība turpmāk, parcik nav jātērējas uz piegādes izmaksām ;)
evita.oz
Bet kā var uzrakstīt meitenēm, kas ir pieteikušās? Man sanak, ka varu atbildet tikai tai, kas man pirmā uzraksta, bet kā, lai uzrakstu pārējām, ja tās man neraksta pirmās?
diskopele
Sveikas!
Protams, ir korekti pārdot pirmajai, kas piesakās, bet, ja viņa neizrāda interesi vai operativitāti (piemēram, kaut pārskaitot rezervācijas naudiņu) un otrā meitene ir gatava ierasteis kaut tūlīt, tad pabrīdinot pirmo , kas pieteikusies, piedāvāt viņai tādus pašus operatīvos iegādes nosacījumus, un, ja viņa atsakās vai nereaģē, var pārdot arī otrajai.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.