Каталог

Jaunākie uzlabojumi

- Pircējs var labot atsauksmi 30 dienu laikā;
- Pārdevējs var atstāt atbildi pie atsauksmes par sevi;
- Ir iespēja atzīmēt pērku/pārdodu saraksti kā nelasītu (uzlikt cipariņu atpakaļ lai vēlāk atbildētu);
- Sludinājumus tagad var dzēst.

Droši ziņojam lapas apakšā "Ziņot par kļūdu" ja ir kādas problēmas!
Paldies :)
mypearls
Saņemtie zābaki šodien super un pēc mēnēša saplīst, pircējs pārlabo atsauksmi, ka brāķus pārdot :D Nu kur var tādu sadomāt šajā portālā, jejbogu :D Visu slikto vienmēr savā starpā izrunā un ja nesanāk ,tad raksta sliktu atsauksmi.
Mila Si
Man liekas, ka ideja ir ļoti slikta, jo tagad pircējas varēs šantažēt pārdevējas ja tās, teiksim, nevēlas ņemt preci atpakaļ, kas nederēja pēc izmēra. Ieliks 1 zvaigzni un piedāvās labot, ja preci paņems atpakaļ. Savukārt, pārdevējas, tagad būs pārliecinātas, ka viss ir labojams. Mazāk rūpēsies par detalizēto defektu aprakstu ar domu - ja nu kas, piedāvāšu daļu naudas atgriezt un izlabot atsauksmi.
Agrāk šīs minētas kļūdas laboja administrācija pēc pieprasījuma, nekādu problēmu ar tām nebija.
shoppingfan
:D Administrācijai ir tikai 2 uzvedības scenāriji lietotāju sūdzībām: a) ignorēt; b) mēs meklējam, nevaram atrast. Kāds labums lietotājiem no jūsu mēģinājumiem, kāpēc lietotājiem jācieš. Rakstāt tā, it kā lietotājas saņem algu par to, ka atrod kļūdas vai vismaz tas ir bezmaksas portāls - "jā, jums ir problēmas, bet mēs tos mēģinām risināt." Kādam no šādas atbildes ir labums? Maksas portālam nepieņemami strādāt šādā kārtībā! Kāpēc portāla darbība netika pārtraukta kamēr viss tiks izlabots?
andelemandele-administracija
@milulite pārbaudījām, šodien no jums 1 sludinājums ievietots, 6 sludinājumi pacelti. Visi darījumi ir veiksmīgi izpildīti, sludinājumiem atjaunošanas laiks sakrīt ar pakalpojuma apmaksas laiku, problēmas nav konstatētas.
Ja vēlaties detalizētāku izrakstu, lūdzu rakstiet lapas apakšā "Ziņot par kļūdu"
shoppingfan
Un šādu atbildi redzu ne pirmo reizi - "pēc tā, ko mēs redzam, viss ir ok". Ja nu lietotājas sūdzas - tad problēma ir! Iespējams "up" funkcija darbojas ne uzreiz, bet pēc 4 stundām un tad arī lielas jēgas no tās nav. Un forumā reāli raksta ļoti maz lietotāju - vienas un tās pašas meitenes saskarās ar visdažādām problēmām katru dienu (kas raksta par to publiski), varu tikai iedomāties cik lietotāju reāli saskarās ar problēmām, bet neizmanto forumu.
maya24
Man liekas, ka Andelei Mandelei ir jāpapildina visu savu aktīvo lietotāju (tiem, kuriem šeit ir izvietoti sludinājumi) maciņš vismaz simboliska 1 euro apmērā, jo pēdējā mēneša haoss ir tāda ņirgāšanās no portāla puses.
Комментарии к теме закрыты.