Vai kāda ir ko iegādājusies no šīs personas?

Jautājums jau virsrakstā. Vai kāda ir ko iegādājusies no šīs personas www.andelemandele.lv ? Naudu prasīja skaitīt uz vīra kontu (Dāvis Straupenieks). Pirmdien pārskaitīju naudu, iegādājos preci un dāma pazuda no portāla, nav vairs ienākusi online, nav devusi nekādu ziņu, uz vēstulēm neatbild. Es saprotu,ka ne visi skrien uzreiz uz pakomātu, bet var jau pateikt,ka izsūtīs tad un tad, kaut kā komunicēt ar pircēju, bet šī vienkārāši nozudusi, ne paka nosūtīta, ne sūtijuma nr, nekā man nav. Vai kādai ir bijusi saskarsme un viss ok, vai tomēr kārtējā krāpniece?
skaistaslietas
Viņa man atsaucās uz ieliktu sludinājumu,kur meklēju bērniem spēļu virtuvīti. Piedāvāja par 10eur + omniva lielais nodalījums. Nav jau daudz, bet tāpat nepatīkami. Pati andelē jau gadiem esmu un neesmu vēl ar krāpniekiem saskārusies. Otrdien vēl bija no rīta andele, bet kā uzrakstīju vēstuli pajautāt vai nosūtija, tā izgāja no andeles un vairs te nav rādijusies. Nav jau naudas žēl, bet nepatīk,ka šitā dara pāris eiro pēc. Un ja kļūdos un nav krāpniece, tad var jau vismaz pateikt,ka izsūtīs nedēļu vēlāk pēc naudas saņemšanas.
berzaa
Izkrāpta nauda svētību nenesīs!

Man šobrīd cita pārdevēja nav rādījusies portālā kopš 3. augusta rīta, kad arī ko nopirku, ir gan pāris pozitīvas atsauksmes, un arī līdzīga summa... vēl ceru sagaidīt preci :) :)
Nesaprotu:
a) kāpēc riskēt, zagt - tiešam dažu eiro dēļ (tas nenozīmē, ka mana nostāja ir zagt lielākas summas :D )
b) vai arī kapēc nerādīties portālā vairakas dienas...
zelta-zivtina
Žēl ka AM šādos gadījumos visu atbildību ir no sevis novēlusi ,tas arī ir dzinulis
šeit krāpniekiem vairumā rosīties. Tā teikt ,nu pats vainīgs ,ja atkal un atkal kāp uz grābekļa...
Nav jau liela nauda 10€ ,bet arī tie ir jānopelna.
Te krāpniekiem ar stāžu ir n-tie profili,,vienu aizver otru atver-VISSMAZ TO JAU AM VARĒJA NEPIEĻAUT!!!!!
skaistaslietas
Mana dāma joprojām nav rādījusies portālā kopš saņēma naudu, nesaprotu vai tā summa tiešam ir tā vērta, lai bojātu savu reputāciju. Esmu andelē gandrīz 7 gadus un pirmo reizi saskaros ar ko tādu. Viņai ir mans telefona nr, ja jau būtu atgadījies kas akūts, var tak kaut sms atsūtīt nevis nedēļu ignorēt.
skaistaslietas
Vispār interesanti, papētot vīru uz kura kontu skaitīju naudu, atrodu,ka meitenes īstais vards ir Elvija un atrodot viņu andelē pēc īstā vārda un uzvārda ir vairākas sliktas atsauksmes par to,ka neizsūta preci. Tātad viss ir skaidrs, krāpšana.
This topic has been inactive for more than 30 days, no new comments will be accepted.