Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Omniva vairs neprintēs uzlīmes, ja sūtījumu formēji andeles lapā. Kāpēc?

Nedēļu atpakaļ aizdevos ar sūtījumu, bez uzlīmes uz tā, pie omnivas pakomāta, jo zinu, ka tur varēs izdrukāt adrešu karti. Bet tavu brīnumu, manu sūtījumu, kas bija apmaksāts andeles lapā, neapstrādāja, proti, neiedeva līmlapiņu. Durvis atvērās, sūtījumu ieliku, bet durvis neaizverot zvanu omnivas dispičeram, ko nu iesākt, jo man nav pa rokai ne lapiņas, ne pildspalvas, lai uzrakstītu sūtījuma numuru uz sava sūtījuma, jo pakomāts nedod uzlīmi. Man saka, liekat tik iekšā, visu pārējo kurjers izdarīs un, ka turpmāk, lai liekot aiz auss, ka pakomāts neprintēs uzlīmes, kur apmaksa tika veikta caur andeles mājas lapu!!!! Lūk tā!!! Kāpēc, kas viņu zina. Tagad sūtījums ir jāapraksta pašai, jeb jāmeklē printeris, lai izprintētu uzlīmi. Jautrība sāka sist augstu vilni, kad atrakstīja pircēja, ka nav saņēmusi sūtījumu!!! Nedēļa apkārt un no sūtījuma ne miņas, ka manis dotais numurs ir neaktīvs!!! Tas vēl trūka!!! Zvanīju atkārtoti omnivas dispičeram, apstāstu visu kas bija nosūtījuma dienā, solīja skatīties ierakstus, tad meklēt manu sūtījumu... Pēc nepilnām 30 min man atzvanīja un pateica, ka sūtījumu atrada un, ka viņi to apstrādās un nosūtīs saņēmējam. Burvīgi!!! Prieks, ka atradās un pagalam nav prieka, ka pircējs nodomāja, ka es te fleitēju pa deviņiem mēmiem... Ļoti nesmuka sajūta... Īsti nav tagad skaidrs, kā tas ir, ka nedod uzlīmes, jo sūtījums bija noformēts caur andeles lapu par 1.85€. Es negribu formēt sūtījumu par 2,88€ no omnivas lapas, ja var sūtījumu nosūtīt lētāk...
ap1993
Omniva uzreiz automàtiski lapiñu neizdod, bet kad atveras skapitis, pastav iespeja nospiest uz ekràna, izdrukàt, uzlîmèt un tikai tad Ievietot.
Pirmajà reizè es tāpat apstulbu. Vienreiz man pat atvèràs skapîtis kur iekšā bija jau sûtîjums.
lelde-gutmane
Ne pirmo dienu sūtu paciņas. Iet runa par to, ka omnivas pakomāts, no augista vidus vairs nedos nekādas uzlīmītes, ja sūtījums tiks noformēts andeles lapā! Lūk, šis ir sviests!
Man atvērās 4 skapīši, kad noskenēju savi paciņu un šovasar veselas 3 durtiņas 🤣😂
tince71
Pagājušo nedēļu Omnivā sūtīju vairākas Andeles paciņas,un vēl vakar ieliku pakomātā, caur Andeli formētu ,paciņu.Un visām paciņām,nospiežot taustiņu-izdrukāt uzlīmi,tika izdrukātas uzlīmes.
Kad bija augusta vidus?:):):)
uliss
Arī es sūtiju un viss drukājās. Es domāju, ka pakomātā bija beigušās uzlīmes un tāpēc arī neizdrukājās uzlīme(nebiaj iespēja izdrukāt).
Kaut kad, kaut kādā brīdī beidzas uzlīmeS, kases lenta un t.t.
To kurjeri nebauda. Pie tā strādā atsevišķs darbinieks.
janetajumtina
Reizēm izmantoju uzlīmes, reizēm nē, pilnīgi nekāda starpība. Ja pazaudēs, tad pazaudēs arī ar visu uzlīmi. :)
Protams, vislabāk ir ar roku uzrakstīt, tas jau neprasa baigo darbu. Tehniskās kļūdas vai paciņu pazaudēšana nenotiek uzlīmju dēļ.
lelde-gutmane
Euuuuu, tauta!
Lasiet, taču kārtīgi info - Omniva man paziņoja, ka VAIRĀK APARĀTI NEDRUKĀS UZLĪMES, JA ESM NOFORMĒJUŠI SŪTĪJUMU CAUR ANDELEMANDELE (par 1,85€),tas neattiecas uz to, ja sūtījumus vadām caur omnivas majas lapu, proti, cilpojat uz veici un pērciet printerus, lai varētu tās uzlīmes izprintēt mājās!
Jopcik, kas visiem ar to lasīšanas mākslu ir???
liene.visendorfa
Viss mierīgi, 19.augustā vēl varēja izdrukāt uzlīmi Andelē formētam sūtījumam. Tas, ka skapītis atveras vispirms, un iespēja izdrukāt uzlīmi parādās reizē ar atvērtām durtiņām, ir jau labu laiku. Jautājums tikai, kāpēc dispečers tā nemīl Andeli. :)
lelde-gutmane
Es par to pašu!!!! Kas tās par runām, ka andelē formēts sūtījums vairs netiks printēts pakomātā 🤔 Esmu arī pārliecināta, ka tieši tam pakomātam bija izbeigušās uzlīmes, bet nu, ka tā pasaka dispičers, tad jāprasa andelei, kas šiem par štellīti...
janetajumtina
Tas ir saprotams un skaidrs,ka tas atstāj nepatīkamas sajūtas. Ticiet man- been there, done that, BET tas notiek arī ar visām uzlīmēm,adresātiem, visu, visu. Tieši tādēļ tā uzlīme nav noteicošais,jo, ja kurjers kaut ko pazaudēs, tad pazaudēs arī ar visu uzlīmi. Šādas pieredzes varu uzskaitīt ļoti,ļoti daudz. :D
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.