Piesakās un pazūd

Ļoti daudzi cilvēki piesakās un pazūd, kādēļ ir tik grūti izdzēst pieteikumu, ja prece neinteresē?
Vislabāk patīk, ka paši raksta profilā to pašu.
papuga
Nepiekritu. Nesen man bija pircēja, pieteicās 24 augustā, par preci samaksāja 31 augustā, atsūtot tikai pakomāta nosaukumu, bez viņas tel.nr. Vēl pēc nedēļas (tikai 6 septembrī) parādījās portālā un atsūtīja savu tel.nr.
Var būt visādi :)
an-de-le ***
Mani arī tas ļooti kaitina! Izskatās vnk, ka te dažiem ir pārāk garlaicīgi, tāpēc izveido pieteikumus lietām, kuras varbūt nemaz neinteresē!!! Es iepriekš jau arī esmu rakstījusi forumā par šo tēmu.. Tas ir stulbi. Neko citu nevaru pateikt.😑
santa78
Mani kaitina, ka norādu izmērus, vēl īpaši viss jānomēra, kas aizņem laiku un besi, jo nezinu ko parasti mērit PAREIZI. Un tad kad to izdaru, vienkārši atsakās un sarakste slēgta.
Es pati sūtu drēbes internetveikalos, es redzu janir S izmērs, tad ir. Tur arī nav aprakstīts pa cm krūtis, viduklis utt.
i.i.
Man visvairāk žēl mana laika ko veltu cilvēkiem, kuri pēc tam vnk pazūd. Un sarakstē tiešām šķiet jaukas meitenes līdz konts tiek iedots un tad pazūd. Es uzskatu, ja prece tiešām interesē, tad iegāde neaizņem pat vienu dienu. 😉
nujata
Tāpēc labāk mērus uzreiz ielikt sludinājumā - lai nebūtu lieku jautājumu ! Un lai būtu taupīta laiks arī potenciālajam pircējam - kurš tos cm grib redzēt - jo dažādām firmām un vinuy modeļiem izmēru standarti atšķiras - un ļoti spēcīgi atšķiras !!!
Internetveikalos ir izmēru tabulas...bet tāpat nav drošības - vai tabulas atbilst !! Un kad neder, tad ir ilgais process sūtīt atpakaļ - un to internetveikali pieņem - atšķirībā no šeit privātajiem pārdevējiem.
zelta-zivtina
Piekrītu. Ja interesē ,tad darījums notiek ātri. Viena daļa pat nelasa aprakstu, bet uzdod jautājumu uz kuru atbildi var izlasīt sludinājumā.
Vēl ir tāda daļa pārdevēju ,kuri nereaģē, ja piesakies pirkt preci.
santa78
Tas pats nepatīkamakais, kad iedod kontu, jau sapako un cilvēks pazūd. Nesmuki. Piekritīšu, ja vēlas tad darījums notirk ātri, es pati ja pērku tad tas ir vienas dienas jautājums.
mezameita
Man vakarā uzraksta 22.45, ka vēlas pirkt, lai rezervēju, jo pie datora tiks tikai nākošajā dienā pēc 18.00, lai varētu samaksāt. Uzrakstu konta nr. No rīta 6.25 skatos, ka atteikusies😀. Cilvēki ir tik dažādi un dīvaini savā uzvedībā. Daudz kas pieredzēts.
vanessa_maje
Pateicoties uzlabojumiem (nezinu gan, cik sen tie ir), tagad lapas pilnaja versija ir redzami arī citi darijumi ar attiecīgo pircēju, kas tas piesakās. Redzu, ka mūsu ceļi jau 2x iepriekš ir nerezultatīvi krustojušies. Bet domāju, ka “anete95” tomer nedaudz ņēmusies prātā pa šo laiku, tapec nosutiju rekvizītus. Bet nē-viņa joprojām ir datu vācēja un laika kavētāja. Nez, vai tas tāds neizskaužams hobijs vai galvas slimība - pieteikties, pavaicāt kontu un pazust???😅
Deleted user
Kad atver pieteikumu ,labajā pusē kur pircējas info kā rezervēt ,dzēst pieteikumu etc,uz leju apakšā tur uzrāda kā arhīvos darījumus ar pircēju! To var redzēt tikai tad ,ja pircēja jau iepriekš ir pietiekusies jūsu precēm ..
This topic has been inactive for more than 30 days, no new comments will be accepted.