Replikām veidot atsevišķu sadaļu

Diemžēl bieži andelētājas uzdot repliku par īstu preci un tā kā preci bieži saņem ar omnivas starpniecību tad par autentiskumu var pārliecināties, tad kad saņemts. Iesaku veidot atsevišķu sadaļu - REPLIKAS, lai tur andelētājas ievieto mantas, kas nav oriģinālas un tā varam izskaust apzinātas krāpnieces, kas uzdod feikus par oriģināliem.
T.T.
Vai tiešām naivi cerat ka tā sauktas krāpnieces pēc jūsu vārdiem liks feikus šāda sadala?!!!?

Ievietojot sludinājumu pie ražotāja jau var izvēlēties opciju replika
Sandra B
Nu ja! ?
Replikas var atzīmēt pie sludinājuma. Ja neatzīmē pati pārdevēja,prasiet kodu,vismaz somām,zinu ,ka katrai ir savs kods,kas nebūs replikai. :)
maya24
Man liekas daudzas meitenes nesaprot, ko pārdod. Biju noskatījusi swarovski brenda auskarus,kastīte, cenu zīme 150 eur, atnāku skatīties, tur no swarovski nav ne miņas, gravējumu nav, pārklājums nav rodija, vienkārši sudraba auskari ielikti swarovski kastē ar cenu zīmi (kastīte un cenu zīme no īstajiem) Šī stāv un nikni saka, ka viņai uzdāvināja un tie esot 100 procenti swarovski. Nu labi, lai jau, aizgāju, taču pēc pāris stundām redzēju, ka prece ir pārdota, kādai laimīgajai, kas pārliecināta, ka nopirkusi īstus zīmola auskarus. Tāpēc es domāju, ka replikas sadaļa neko neatrisinās, jo tiešām daudzas meitenes domā, ka viņu feiki ir oriģināli.
diskopele
PIekrītu- ir gadījumi, ka meitenes nav lietas kursā, ko pašas tirgo.
Iespējams, jau iegādājušās, saņēmušas dāvanā to kā repliku.
Ja Tev ir ērgļa acs uz kādu konkrētu lietu/zīmolu un redzi acīmredzamu replikas preci, tad droši ziņo administrācijai uzspiežot sludinājuma labajā pusē pelēko karodziņu , lai varam to atbilstoši rediģēt :)
Un, protams, ļoti daudz var izsecināt no cenas. Neviena loģiski domājoša Dāma zinot reālās zīmolu cenas, netirgos LV vai Gucci , piemēram, pa 120 EUR.


Līva
Commenting on this topic is closed.