Nu jau mēbeles

Vai es vienīgā nesaprotu, ko Andelē dara sludinājumi par mēbelēm??? Un vēl piedevām superpērļu izlasē.... Tam manuprāt domāti citi portāli. Andele to neredz, vai arī piever acis, jo uz sludinājumiem nopelna? Vai es te tagad varu tirgot arī savas auto vasaras riepas?
diskopele
Hei, hei!

Bērnu mēbeļu sludinājumu sadaļa portālā ir jau no pirmās pastāvēšanas dienas, taču, atsevišķu HOME sadaļu izveidojām pēc daudzo portāla lietotāju pieprasījuma, savādāk bieži mēbeles un interjera listas tika liktas "Aksesuāru" sadaļā, kur tās Tevi pārsteigtu pavisam nesagatavotu.

Pie Superpērlēm mēbeles rādās, ja atrodies portāla sākumlapā, kur ir apkopotas visu sadaļu superpērles, taču, uzklikšķinot uz sev interesējo sadaļu- HOME vai KIDS lietas Tev vairs netiks attēlotas.

Priecīgas Lieldienas!

Līva

p.s. par riepu sludinājumiem mums gan plāns nav bijis- vai Tavu foruma ierakstu uztvert kā pieprasījumu?
aiga-suplinska
Tas ir tikai labi, ja ir šī sadaļa jo piemēram FB domubiedru grupās kaut ko pārdot ir diezgan neparocīgi, ātri pazūd sludinājumi tajās slejās, katru dienu jāatjauno utt. Forši, ka viss ir vienuviet, var pārdot gan tekstilu, gan grāmatas kas mājās vairs neatrod vietu.
This topic has been inactive for more than 30 days, no new comments will be accepted.