Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Andelē tirgo to, ko jāmet ārā

Esmu maigi sakot šokā! Nav runa par to, ka kāds grib jaunu preci pa pieciem eiro, bet vai tiešām ir normāli lupatu(jā, tā to var nosaukt), tirgot pa 10+eur pat pa 20eur, tikai tāpēc, ka tā ir Lenne, Huppa, Lassie - ar izdilušiem un reāli caurie ceļgaliem!!! Atvainojiet, bet tā ir necieņa pret bērnu!!! Jā, kāds mazs savēums, nodilums, bet reāli kāpēc bērnu sadaļā ir tik daudz jau ārā metamu bikšu, apavu sludinājumu??!ehhh kāpēc normālus sludinājumus mēdz bloķēt, bet šādus atļauj?
liene.visendorfa
Jā, ir slikta pieredze ar bērnu apaviem, kam bija defekts, kura dēļ paprasīju atpakaļ naudu un piedāvāju atgriezt preci. Jo siltajiem zābakiem bija pamatīgs caurums iekšējā siltinājumā, ko bildē nevar redzēt, un aprakstā tika apgalvots, ka vilkti vienu ziemu. Esmu bērniem pirkusi apavus arī 'humpalās', un zinu kāda atšķirība starp vienu vai vairākas ziemas valkātiem siltajiem zābakiem. Konkrētā pārdevēja naudu godīgi atgrieza, bet par preci atteica, ka sūtīt zābakus viņai atpakaļ nevajag. Tātad liekot sludinājumu jau rēķinājās ar faktu, ka nāksies izmest šā vai tā? Katram savas kvalitātes prasības, taču būtu jāvar atšķirt lietas, kuras pat kauns par velti kādam atdot un jānes uz pārstrādes lupatu kasti, nevis jāmēģina notirgot par naudu..
inga_1804
Ir, kas nemāk. Man par laimi ir gadījies tikai bērna kombinezons lieliskā stāvoklī, kas atnāca labā stāvoklī (mazliet apvalkājies ir), bet nu būs labi- to tāpat pirku kā otro kombīti- ziemas priekiem. Nekas caurumains un izvalkāts kā bildē gan nav bijis.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.