Uzmanieties - krāpniece KETIJA NOVICKA jeb SANTA LEIMANE

Sveikas! Šī persona vakar vēl bija KETIJA NOVICKA ar Lietuvā reģistrētu bankas kontu LT073160028275964611 uz tāda paša vārda, bet šodien viņa jau ir SANTA LEIMANE, iespējams, rīt jau būs cits vārds. Bildes profilā pieņemu, ka arī ir zagtas. Neielaidieties darījumos ar viņu, ziņojiet par šo personu un bloķējiet. No manis izkrāpa naudu, taču, protams, preci neatsūtīja. Iespējams šī persona darbojas ar zagtām identitātēm, uz kuru pamata atvērusi vairākus kontus Lietuvā uz šo personu vārdiem.
lake-baikal
Man ir jautājums - vai kāda zina, ko Andele vispār dara ar šādiem krāpniekiem? Vienkārši uzliek to sarkano baneri “UZMANĪBU! [..]” un viss? Nav taču problēma uztaisīt jaunu e-pastu, jaunu profilu, bet bankas kontu nav tik viegli atvērt jaunu, it sevišķi, ja tas ir atvērts, izmantojot zagtu identitāti. Gribētos drošāku Andeli, savādāk te pilns ar šādiem krāpniekiem, bet Andeles administrācija pat neatbild uz vēstulēm.
La Isla Bonita
Un ko tādu Andele var izdarīt? Banot? Takš uztaisīt jaunu reģistrāciju 1 min. darbs. Bloķēt IP? Tad dinamiskie ir visiem pieejami. Uzrakstīt krāpniekam un pakratīt ar pirkstiņu? Turklāt dažam labam visi ir krāpnieki. Anulēja pieteikumu - krāpniece, neizsūtīja preci, prece neatbilst - krāpniece, pajautāja, vai pieejams, bet nenopirka - krāpniece, konts nav Swed - krāpniece, neatbildēja pēc stundas - krāpniece, pārdeva citam - krāpniece.
La Isla Bonita
Kāda zagta identitāte??? Kontu atvert ir viena minūte, īstais vārds sen nav pie maksājuma jāuzrāda - ne tev, ne man, ne viņai! Un neviens nekādus kontus Lietuvā neatver, Paysera un Revolut ir katram pieejamas aplikācijas ar Lietuvas SWIFT. Kā mazi bērni, goda vārds.
lake-baikal
Kā nav jāuzrāda īstais vārds? Kā tad Jūs domājat to kontu atvērt bez dokumentiem? Un kāpēc minēju zagtu identitāti, jo tieši tā agrāk uzdarbojās, kamēr vēl nebija parādījušās visas šīs aplikācijas. Ar zagtu pasi atver kontu uz šīs personas vārda un veic krāpnieciskas darbības, tādējādi visi vaino šo personu, kas pati ir cietēja. Un īsto krāpnieku sejas paliek neatklātas.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.