Kad prece pārdota..

Neesmu sen te ,bet šo to esmu pārdevusi ,mani interesē kā jūs darat -ja pircējs ir pārskaitījis naudiņu ,liekat rezertvēts vai pārdots? Jo ieliku pircējai ka viss perfekti,perfekta pircēja,bet viņa pat paldies neuzrakstiija :) nemaz nerunājot par atsauksmi . Iespējams ka tā arī vajag,padalaties kā jūs darat -pārdevēji!
Dzēsts lietotājs
Lieku "rezervēts" uz to īso laiku kad esam apmainījušies ar kontaktiem un esmu saņēmusi vēstuli, ka ir pārskaitīta naudiņa (atsūtīts izraksts par pārskaitījumu), bet "pārdots", kad naudiņa ir saņemta un precīti esmu ielikusi pakomātā.
Man ir līdzīgi..
Vienmēr nosūtot paciņu aizsūtu kodu un pasaku, lai padod ziņu, ka viss ir kārtība un ir saņemts, bet dažas meitenes pat uz so vēstuli neatbild, par paldies pateikšanu nemaz nerunājot, man pietiktu kaut vai ar "saņēmu paku, viss ok", parasti neuzbāžos ar jautājumiem, vienkārši redzu omnivas mājaslapā, ka ir izņemts un viss.
Shopo-hopo .
Es katram gadījumam fotogrāfēju kā uzlīmēju pakomāta cheku un kā ielieku pakomaataa... Bet tagat esmu mazliet vīlusies , zinu ka blūze bija bez defetiem... :( un tgt ... sanaak ka esmu bezmaz vai virzos uz pārdevēju melno sarakstu!
polianna
Es lieku rezervēts, jo agrāk liku, ka labs darījus, bet meitene pēc tam atsauksmēs uzrakstīja, ka drēbei bija caurums un vēl privāti atrakstīja. Biju sakot ""maigi pārsteigta"". Tāpēc tagad sagaidu atsauksmi vai arī dzēšu ārā sludinājumu.
Shopo-hopo .
Jaa laikam mana kljuuda ,ka noveerteeju vinju ka perfektu pircēju,pēc tam tikai profilā viņas izlasīju,ka meitene arī tirgojās un koments profilā ir taads- PRECI ATPAKALJ NENJEMU! laikam ar to tad arī izteikts viss!....
Jaa ..es arī esmu '' patīkami pārsteigta'' .....grrrr
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.