Krāpniece Ērika Neilande

Ērika Neilande krāpniece.Nopirku no šis pārdevējas smaržas.Kā tik samaksāju naudu ,VISS PAZUDA.Uz manam izziņam neatbild..,pat nelasa.Kaut redzu,ka viņa savu profilu apmeklē.Šodien parādijās vel meitene,kura arī uzķerās.(.uzrakstija komentāros ,ka arī pārskaitija naudu un viss ar to beidzās).
Ziņoju administrācijai.bet ko tas līdzēs.
Ko darīt?
ilze.skrastina
Dāmas nav taisnība,es savus 32 EURO dabūju atpakaļ ātri vien.Mēs bijām kādas piecas pircējas,arī bija pārdeveja dažas dienas vien portālā un vilinošas cenas izlikusi savām precēm.Viena meitene uzņēmās vadību un caur Latvija portālu iesniedzā, pieteikumu policijai un vainīgā meitene mani atrada pēc nedēļas un atskaitīja naudiņu atpakaļ,jo policija bija ieradusies mājās.Kas esot svarīgi,Latvijā reģistrēts konts uz kura aizskaitīta naudiņa,pēc tā cilvēku atrodot ātri.Bet protams pēc tā daudz vērīgāk izpētu katru vēlamo preci un tās pārdevēju.
sigju
Jo tālāk, jo nedrošāk. Acīmredzami, tiek iztaustīta vide, cik liela varbūtība būt atmaskotam. Ja neviens apkrāptais pircējs neko nevar izdarīt, jeb atgūto līdzekļu procents ir zems, tad var apkrāpt uz nebēdu. Laikam lietotājai "jau.dia" arī neizdevās atgūt naudu. Līdz ar to kārpnieki var justies, kā korumpētas amatpersonas, kuras var būt nesodītas.
agrita.a
Starp citu, vai esat pamanījušas, ka saradušies pārdevēji, kuri ir 1-2 dienas portālā. Pārdod labas precītes par kārdinošām naudiņām. Neviena atsauksme, laikus salikusi viena un tā pati vai 2 personas, vēl pieteikumi uz visām precēm, ja tās ir vairākas, vieni un tie paši sekotāji. Palieku uzmanīga, ja tā ieraugu. Esam vērīgi!
dzuulija123
Tikko Bez Tabu bija sižets par Aneti Rudzīti,kas ir ļoti slavena krāpniece,100% ka arī šeit ir ar 10 profiliem.
Piefiksēju 1 personu,kas visur komentē,kā vajag saiņot,kā fotografēt,kā tirgot,kur iepirkt un cik viņai labi pērk,bet profilā nav neviena pārdodama lieta,Tātad,skaidri zināms,ka ir n-tie profili tirgošanai,citi profili,ar kuriem padižoties komentējot u.tt
This topic has been inactive for more than 30 days, no new comments will be accepted.