Atsauksmes

Tīri viela pārdomām. Piefiksēju vienu pircēju. Ņemšos spriest ka tādas nav viena vien =) . Ieliku cilvēkam negatīvu atsauksmi,visas parejās cilvēkam bij pozitīvas. Šis pārdevējs izdzēš savu profilu un uztaisa jaunu (skaista balta lapa). Un tirgojas tik tālāk. Kāds tolks tad vispār novērtēt sadarbību un pabridināt iespējams citas pircējas?????
ive-ta
Bet prakse rāda, ka mēdz būt arī otrādi, nevar sūtīt preci pirms nav saņemts maksājums. Tas ir tāds tricky variants, kur pagaidām viss darbojas uz intuīciju un veiksmi.
pērļu pūralāde
FB vairs nav krāpnieču saraksts tirgotājiem un pārdevējiem(kā viņš tur saucās).Te ir un būs krāpnieces kā biezs,saņem atsauksmi ,izdzēšas un drukā pa jaunu savu profilu,neskaitāmas reizes piefiksēju.
I.santa lika rezervēt mēteli līdz konkrētam datumam(nedēļa starpā),intereses pēc papētīju profilu,tik neiedomājos apskatīt fb īstos iniciāļus.Pamanīju neskaitāmas ,negatīvas atsauksmes par pieteikšanos,pazušanu,neierašanos uz tikšanos u.tt Uzrakstīju,vai tiešām pirks,jā noteikti ,3 dienas pirms noteiktā datuma,dāma ir izdzēsusies.Pieauguši cilvēki tik glēvi bezmugurkaulnieki,ka nevar uzrakstīt,atteikties vai atrisināt savu situāciju.
Shona* Clothes
Var daļēji būt risinājums ir piesardzīgāk sadarboties ar tām, kurām nav atsauksmju? Jo pastāv iespēja, ka ir jauns profils. Tas, protams, ir negodīgi pret tikko reģistrētām pārdevējām, tāpēc minu "piesardzīgāk"....
janetajumtina
Jā,pavisam nesen man bija tāpat! Iegādājos no meitenes bikses,kur tika norādīts,ka tās ir jaunas,iegādājos,bikses ir saplēstas :D Ieliku negatīvu atsauksmi un profilu izdzēsa,viss,gan jau būs atpakaļ. Forši! Ar lielām mokām un ilgām pārrunām tikai pusi naudas izdevās dabūt atpakaļ,pārējo pusi varu norakstīt un bikses izmest. Andeles admini uz ziņām neatbild.
krauja82
Nezinu ar mērki vai kā. Bet pirms pirku prasiju vai ir defekti un redzamas lietojuma pazimes. Sanemu atbildi ka apkaklite apbumbulojusies,bet sanemu virsjaku ar vienu saplestu un otru ar roku sašutu padusi. Rakstiju vestuli ka esmu vilusies uttt bet atbildi nesanemu. Ieliku negativu atsauksmi un vinam izdzesas.
This topic has been inactive for more than 30 days, no new comments will be accepted.