Foruma temu dzesana

Jau kuro reizi ir ieverots ka tiek dzestas foruma temas, tiko pazuda tema par Livas ievietotam precem pie superpelem!
k-andele
Šoreiz gan tēmu es pati izdzēsu, jo kā redzams pievienotajos foto, kā Līva, tā administrācijas komanda darbojas šeit aktīvi, un ieraksts noteikti bija redzēts, bet viņiem vienalga. Ja reiz nauda nāk, lai jau rakstām visas, ko gribam.

Ieejot arī FB Andeles lapā skaidri redzams, ka pēdējās n-tās "Superpērles" ir tieši Līvas, tad nu parēķinam iespējamību pārdot viņai, ja FB Andelē ir tūkstošiem sekotāju un tur tagad drīkst būt tik "izredzētās pērles" un šeit tiek saliktas savas lietas "Superpērlēs", vai mums, kas maksā un nonāk sludinājumu "straumē".

Žēl, gribētos jau lai visiem vienādi noteikumi.
Kristine A
Es nezinu, man piemēram, ir vienalga, kas ir tajās superpērlēs, ja Tavs piedāvājums ir labs, tam garām tāpat nepaskries. Kas meklē tas atrod ! :)
Un, ja šis būtu mans portāls, pie superpērlēm, domāju, ka griestos tikai mani sludinājumi ! :D
Man jau šķiet, ka tā, ka labi būs visām nebūs nekad ! :) Ir taču visas iespējas izveidot savu personīgo mājas lapu, vai FB lapu tikai ar savām superpērlēm! Un aiziet .. mūsdienu miljons iespēju laikmetā :)
janetajumtina
Man šķiet,ka Kandeles doma nebija tajā,ka arī grib tikt superpērlēs,bet tajā,ka nav īpaši godīgi slavināt tikai savas lietas. Protams,katrs pats dara ar savu lapu,ko vēlās un pats izvēlās kā izskatīties citu acīs.
k-andele
Tieši tā.
Manas lietas ir bijušas arī šajās "Superpērlēs" un tieku galā arī tur neesot. Bet ja ir noteikumi, tad lai ir visiem vieni.
Un galvenokārt, apkarot krāpniecību. Pilns ar feikiem vai vēl kaut ko, arī tajās pašās "Superpērlēs".
k-andele
Tad, kad tika pabeigta šī lapa, tika paziņotas, ka FB andelē vairs netiks apstiprināti sludinājumi un tirgošanās nenotiks, viss tik šeit. Tur paliek info par lielajām andelēm, kas tiek organizētas u.tml. organizatoriskām lietām.
Tad izdomāja, ka tur Līva pašēros "Superpērles" ik pa laikam. Es vienkārši pamanīju, ka man FB timeline izlec katru dienu "Superpērles", kuras galvenais ir tieši pašas Līvas. Ieejot FB andeles lapā, var redzēt, ka gandrīz 19 sludinājumi pēc kārtas ir tieši Līvas pašas. Godīgi, ne?

Un es noteikti tikšu izdzēsta no šejienes pēc šī ieraksta, BET -
Ļ.cien. Līva, Jūs tik ļoti esat pret visiem fake profiliem u.tml., kas ir šis -
www.andelemandele.lv , kura pērles ir arī "Superpērlēs", un ļoti gan fons un info atbilst Jūsu sniegtajam.
Vienkārši wow!! ???

Pats labàkais, mazliet iečekojot, var redzēt, ka abas dāmas šiverējas pa House of Andelemandele, laikam vajag izpārdot lietas. Bet vai tas ir godīgi? Vai tad sludinājumos nav noteikums, ka tirgojos tik ar savām lietām?
Vienkārši sakot, var redzēt, ka nauda iet pāri visam, žēl, bija foršs portāls. ?
Dzēsts lietotājs
Man arī liekas dīvaini, ka nepazīstams cilvēks mani uzrunā uz "Tu". Dažkārt kaitina tas sarunvalodas stils no administrācijas puses. Ne es esmu "Hei Hei", ne arī "tu". Par cik strādāju ikdienā ar cilvēkiem, ir pierasts pie visiem vērsties uz "Jūs" neskatoties uz vecumu! Un tie vārdiņi no angļu valodas vispāāāāāāār bomba - beauty, kids, home - tas tā kā domāts, lai izklausās "stilīgāk"?
k-andele
Ja reiz, lai ienāktu Andelē vajag ienākt ar savu draugiem.lv vai FB profilu, tad pieļauju domu, ka Līva pa labi, pa kreisi savus datus nedala. Sludinājumus liek pati, pati arī dalās no sava profila Andeles FB lapā. Jo redzams, ka otra dāma arī ir reāla persona, kas piesaistīta House of Andelemandele.
Droši uz Vecrīgu nebrauc tik daudz, cik cerēts, nākas šeit papildus likt un šādi pelnīt, aizmirstot jebkādus principus.
k-andele
Šajos foto arī redzamas dažas no abos profilos redzamajām "Superpērlēm", cik tad īsti pieder tiešām oriģināli pārdevējām, un cik tad ir, lai ātrāk iztukšotos House of Andelemandele??
pērļu pūralāde
Diemžēl tiek dzēstas tēlu spodrinošas tēmas/diskusijas,bet portāla slavai neglaimojošas diskusijas/tēmas netiek dzēstas.
Ja kāda uzņemtos,ļoti labs "BEZ TABU''sižets sanāktu,pat ļoti labs.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.