Каталог

Negodīga pārdevēja

Paldies Andeles administrācijai, kur sargā negodīgos pārdevējus no sliktām atsauksmēm. Vakar uzrakstīju atsauksmi, tā arī līdz šim nav nopublicēta. Nāksies vien izteikt to publiski.
Iegādājos no lietotājas alisak kediņas (norādīts - teicamā stāvoklī). Rezultātā saņēmu kedas ar atļukušām gumijas malām. Uz jautājumu, ka esmu gatava sūtīt atpakaļ kedas un saņemt savu naudu atpakaļ, saņēmu atbildi, ka pati vainīga ka neatbraucu un neapskatīju dzīvē.

Paldies Tev liels alisak par šo atbildi. Kaut Tev arī dzīvē veiktos tā uzrauties un samaksāt 25 EUR par preci, kura metama laukā.

PS. Pircējas: lūdzu ņemiet vērā, ja gribat no alisak ko iegādāties, obligāti dotieties pie viņas uz mājām, citādāk pašas vien būsiet vainīgas.
laurinshh
Arī iegādājos komplektu no viņas.Sākumā kad saņēmu likās viss forši un skaisti.Tikai vienai zaras kleitiņai apakšdaļā atradu caurumu,izskatās uzplēsts,atsauksmi diemžēl jau biju atstājusi.
D K
Cik zinu, negatīvos vērtējumus izskata. Man arī gadījās situācija, kad bija jāatstāj negatīva atsauksme, tā parādījās tikai pēc kādām 4-5 dienām.
Комментарии к теме закрыты.