Ja pakomata durvis bija vaļā ilgāk par 2 min?

Sveiki, uz dpd pakomata ir info pēc tam kad noskeneji kodu, atveras durvis un ir uzraksts, paspēj ielikt 2 minūšu laikā un aizver durvis. Bet piemēram ja nepaspēj un pagāja 3-4 minūtes, un ieliksi paku, kas notiks? Man ir problēma ar DHL pakomatu man liekas viņš ne piereģistrēja ka ieliku sūtījumu, jo pagāja apmēram 2,5 minūtes un tikai tad es ieliku paku un aizveru durvis. Uz ekrāna nebija nekādu ziņu nekādu apstiprinājumu, un dhl nevar tagad atrast manu paku, kurjers to neizņema.
rita.gracheva
Dpd pakomata ir kaut kas līdzīgs, ir uzraksts uz ekrāna ka ir jāievieto paku skapī 2 min laikā. Man interesanti, kāpēc tieši 2 min, un kas ja neievieto? Kas ja ir pagājušās 5 minūtes?
La Isla Bonita
Acīmredzami, pētnieka gars. Svarīga nevis paka, bet kas būs. Lūk, uzzināja, kas būs - būs pakas nebūs. Kāds sakars DHL ar DPD, nav īsti skaidrs, bet pat rakstītais uz ekrāna nepārliecina, tāpat interesē, kas būs. Jāmeklē otra paka nākamai eksperimentu sērijai.
zane-f
Tā kā DHL pakomāti ir ieviesti nesen un tikai pāris vietās, diez vai šeit būs kāda pieredze. Vislabāk zvanīt viņiem pašiem un jautāt.
rita.gracheva
Viņi vēl meklē paku. Nav atrasta nekur. Lieta tāda ka internet veikals ārzemēs strādā ar DHL un atgriešanu jāveic ar dhl, tāpēc arī izmantoju vinu pakomatu. Bet tas būs pēdēja reize.
rita.gracheva
Par dpd pati uzzināju, ka pēc 2 min nobloķējas durvju slēdzis un šo skapītī nevarēs aizvērt. Visādi var gadīties, var būt kāda problēma vai kas un nepaspēj ielikt.
This topic has been inactive for more than 30 days, no new comments will be accepted.