Каталог

Hallo! Administrācija.

Jau pus gadu netiek risināta problēma ar Seb ibankas lietotājiem. Nav iespējas papildināt andeles maciņu.
Lūdzu,vismaz izlasiet vēstules. Un es būtu ļoti pagodināta ja uz tām tiktu arī atbildēts.
Paldies.
artmax
Lieliski!!!!! Tagad arī no Sweda nevar papildināt caur internetbanku!!!
Man vienīgajai šeit uzspiestie "uzlabojumi" nes ārā smadzenes?
Kaut gan Disko-Patu var saprast- tagad sadarbība notiek ar Latvijas pasta banku, kurā VID savas roķeles vēl nevar iebāzt.......
Jana Petroženko
Man jau nav problēmas ievadīt visus datus,nebaidos,ka kaut kas var notikt un nebūt droši. Vnk reāli nevar veikt. Ievadot kartes datus nekas nenotiek,parādās uzraksts servera kļūda. Seb banka paskaidroja,ka tās problēmas esot no Andeles puses. ?
andelemandele-administracija
Sveiki,
Zinām, mums ir problēma ar kartēm, visbiežāk ar SEB bankas izdotajām. Lieta tāda, ka mēs paši karšu datus neapstrādājam, to dara maksājumu pakalpojumu starpnieks, kurš apgalvo ka problēma viņu sistēmā nav, bet gan SEB karšu apstrādes sistēmā, taču SEB mums pa tiešo nesniedz informāciju ne par vienu darījumu vai maksātāju (lai iegūtu kādu detalizētāku kļūdas kodu). Šobrīd mēs veicam saraksti ar SEB bankas IT nodaļu, lai tomēr atklātu kurā tieši posmā ir problēma.
Dace Burlakova
Vienreiz mēģināju,ievadīju visus pieprasītos datus,nospiežot -tālāk-man uzmeta brīdinājumu,ka mani ievadītie dati nav aizsargāti-nav droša savienojuma ar jautājumu-vai turpināt? nospiedu loģiski- atcelt!
Dace Burlakova
Normāli apmaksāt var tikai no swedbankas,visām citām bankām tiek prasīti ievadīt pilnībā visi kartes dati(pilns kartes numurs(ko pašas bankas brīdina nekad nevienam neuzrādīt),pat ne pēdējie cipari,kartes izdošanas un beigu datums,vārds un uzvārds utt.,vārdu sakot pilna informācija! Kurš normāls cilvēks to dara??? tā var palikt arī bez naudas kas kontā!
Комментарии к теме закрыты.