MEIMELIN APTAUJA
Sveiki! 🌿
Sakarā ar mana bakalaura darba izstrādi, lūdzu aizpildīt šo anketu — tas aizņems ti...
11.10 Andele
Kādi iespaidi, kā gāja?
TV 3 (Reklāma tavam uzņēmumam)
Ja vēlies reklāmu televīzijā savam uzņēmumam, raksti man! Pastāstīšu vairāk!
Apmeklētāja aproces uz rītdienas Andeli
Ir liekas apmeklētāja aproces, 2 gb. Atdošu katru pa 4 €, vēlams abas kopā.
Nopirkšu palīga aproci 11.10.
Sveiki, nopirkšu palīga aproci uz 11.10. ANDELI
Grand infovēstule
Sveiki, meitenes! Vai esat saņēmušas šodien info vēstuli tirgotājiem par sestdienas pasākumu?
Andele sestdien
Sveikas, dāmas! Varbūt kāda meklē kompanjoni, ar ko kopā tirgoties savā stendā Andelē-...
Vieta vai vietas dalīšana
Sveikas!
Varbūt kādai,kurai ir mainījies plāns tirgoties 11.10 Ķīpsalā,ir/būtu gatava pārdot s...
Vieta uz andeli 11.10
Varbūt kāda netiek tomēr, labprāt nopirktu vietu :)
Maklēju Kompanjoni AM 11.10.
Sveikas, varbūt vēl kādai ir ne tik daudz ko tirgot, lai atmaksātos stendu ņemt vienai pašai un gri...
Andele mandele 11.10
Sveiki, varbūt kādai ir nevajadziga vieta uz andeli? Labprāt nopirktu!
Nākamais andelemandele pasākums?
Vai kāds zin nākamo andelemandele pasākumu?
Elektro koncerts
Biļetes 25 eiro par 2 gb.
Šodienas Andele
Lai arī cilvēki bija daudz, drēbites un piedāvajums tiešām bija labs un kvalitativs.
Manā pieredz...
Dalība Ķīpsalā - kāda pārdod aproces?
Labdien! Varbūt mainījušies plāni un vēlies pārdot savu tirgošanās vietu? Priecāšos par ziņu.
ANDELEMANDELE GRAND vai KIDS, 15.03.
Sveiki! Esmu pieteikusies dalībai pasākumā, varu piedāvāt palīga vietu, kam interesē rakstie...
Andelemandele Kids 15.03.25
Varbūt kāds grib piedalīties manā vietā. Diemžēl netieku, bet esmu pieteikusies. Biļetes var izņe...
Andele Cristmas Edition 15.11
Sveiki. Varu piedàvàt dalìt vietu uz pasàkumu Cristmas Editition 15.11🎉
Christmas Edition
Nopirkšu pilnu dalības vietu vai labprāt arī būtu kā otrā persona Christmas Edition Andelē Mandelē....
Reģionālā Andelemandele
Paldies Līvai un viņas komandai par Jelgavas reģionālo andeli mandi,Viss noorganizēts,pat padom...
Kā Jums gāja 11.05?
Mēs pirmo reizi bijām, gāja tīri interesanti- visu pārdevām pa lēto 5, 10,12 eur- mērķis tiešām bi...
Palīga aproce 05.10. Andelē
Sveiki,vai arī šogas pieejamas tā saucamo palīgu aproces? Labprāt iegādātos.
ANDELE GRAND 05.10
Labdien! Varbūt kāda netiek un pārdod TOP vietu pasākumā ANDELE GRAND 5.oktobrī? Ja jā, lūdzu u...
Ķīpsala 05.10
Vai kāds pārdod kids vietu? Labrāt iegādātos.
Par sludinājumu pacelšanu.
Agrāk diezgan bieži pacēlu sludinājumus, tagad ļoti reti, un es neteiktu ka pirkšanas ziņā kaut kas...
AndeleGrand 5.okt.
Sveikas! Varbūt kāda grib tirgoties kopā? Pašai ir maz lietu,ko tirgot.
Andele Mandele 11.05
Sveikas! Labprāt pievienotos kādai meitenei kā palīgs. Gribētu pāris kleitas savas notirgot un bēr...
Andele Mandele GRAND 11.05
Sveiki, pārdošu TOP vietu Andele Mandele Grand 11.05. Divas aproces. Rakstiet privāti
Andele Mandele GRAND 11.05.
Sveiki! Labprāt iegādāšos vietu vai palīgu aproci uz Andeli Mandeli GRAND, der arī Kids. Raksti...
Andele Mandele Grand
Sveiki! Iegādāšos tirgošanas vietu Andelē Mandelē Grand 11.05, vai labprāt pievienošos kādam da...