Creed Aventus

190 € 250 €
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!
Zīmols CREED
Krāsa Melna
Stāvoklis Lietots, lieliskā stāvoklī
Pievienots 8. aprīlis, 18:42439
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!

Labākās rūpīgi izmeklētās sastāvdaļas, tradīcijas un īpaša izstrādes kvalitāte – tas viss apvienots šajā slavenajā nišas aromātā. Parfimērijas ūdens Creed Aventus, kurš radīts ar tēva un dēla kopējiem centieniem, ir provokatīvs, vīrišķīgs un optimistisks.

elegants, augļu šipra aromāts
izceļas siltākā vidē
kompleksa un noturīga kompozīcija
Smaržu sastāvs
Augšējas augļu notis veido upene, ābols Calville Blanc, bergamotes svaigums ar ananasu. Sirds notīs apvienojas sausās bērza un pačūlijas notis apvienojumā ar maigu un tīru rozi un jasmīnu. Smaržu kompozīcijas pamata notis veido ozola sūnu akords apvienojumā ar sildošo vaniļu, muskusu un dzintaru.

Smaržu stāsts
Parfimērijas ūdens godina spēku, veiksmi un drosmi. To iedvesmojusi Napoleona Bonaparta, viena no interesantākajiem vīriešiem vēsturē, dramatiskā dzīve. Smaržas Creed Aventus atstaro karu, mieru un mīlestību.

Katras smaržas Creed ir unikālas
Zīmols Creed savās nišas smaržās izmanto augstu dabisko sastāvdaļu saturu. Klimata un sezona apstākļu nepastāvība, iegūstot sastāvdaļas, atspoguļojas uz smaržu īpašību maiņas, kā smarža vai krāsa. Tas bieži noved pie smaržu kompozīcijas variācijām un krāsas maiņas.

Pērle patīk (23)

_a.r_ piedāvā

Skatīt vairāk

Līdzīgās Pērles