gālds

50 € 85 €
Please log in to see more information or to apply for a product!
Colour Grey
Condition New
Added April 17, 9:29302
Please log in to see more information or to apply for a product!

Meklējat uzticamu un stilīgu galdu savam dārzam, lauku mājai, mājai vai terasei? Mums ir lielisks piedāvājums jums! Pārdošanā ir alumīnija galds, kas kļūs par ideālu papildinājumu jūsu ārtelpai.
Galda īpašības:
Izgatavots no augstas kvalitātes alumīnija, nodrošinot augstu izturību un ilgmūžību. Viegls, bet vienlaikus izturīgs pret ārējās vides ietekmi. Viegli kopjams materiāls, kas nerūsē un ir viegli tīrāms. Ideāli piemērots lietošanai ārtelpās, pateicoties tā korozijas izturībai un laikapstākļu izmaiņu izturībai. Mūsdienīgs dizains, kas harmoniski iederēsies jebkurā ārtelpā. Šis galds ir ne tikai praktisks, bet arī piešķirs eleganci jūsu ārtelpai. Ideāli piemērots ģimenes pusdienām svaigā gaisā, draugu sanākšanām vai rīta kafijai vienatnē.
Nepalaidiet garām iespēju padarīt savu dārzu, lauku māju, māju vai terasi vēl mājīgāku un funkcionalāku. Sazinieties ar mums jau šodien, lai uzzinātu vairāk vai iegādātos šo brīnišķīgo galdu!

Ищете надёжный и стильный стол для вашего сада, дачи, дома или террасы? У нас есть отличное предложение для вас! Продаётся алюминиевый стол, который станет идеальным дополнением к вашему открытому пространству.
Особенности стола:
• Изготовлен из высококачественного алюминия, обеспечивающего высокую прочность и долговечность.
• Легкий, но при этом устойчивый к воздействиям внешней среды.
• Простой в уходе материал, который не ржавеет и легко чистится.
• Идеален для использования на открытом воздухе благодаря своей стойкости к коррозии и изменениям погоды.
• Современный дизайн, который гармонично впишется в любой экстерьер.
Этот стол не только практичен, но и придаст изысканности вашему внешнему пространству. Прекрасно подойдёт для семейных обедов на свежем воздухе, дружеских посиделок или утреннего кофе в одиночестве.
Не упустите возможность сделать ваш сад, дачу, дом или террасу ещё уютнее и функциональнее. Свяжитесь с нами сегодня, чтобы узнать больше или приобрести этот замечательный стол!

Liked by (27)

anda_liepina offers

See more
3 applications
250 €450 € 3
7 applications
200 € 47
2 applications
530 € 26
6 applications
230 €480 € 25
1 application
180 € 50
3 applications
15 €50 € 13

Similar items

1 application
55 € 20
8 applications
35 € 97
2 applications
490 € 37
1 application
180 € 50
4 applications
160 € 20