Hei, hei! Izvairies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Dr. Joe Dispenza - “Tu Esi Placebo”

13 €
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!
Stāvoklis Lietots, lieliskā stāvoklī
Valoda Angļu
Pievienots 16. marts, 7:5055
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!

Vai ir iespējams atgūt veselību ar domām vien, neizmantojot medikamentus vai citus ārstniecības līdzekļus? Grāmatā “Tu esi placebo” Džo Dispenza (Joe Dispenza) pierāda, ka tas notiek ļoti bieži. Darbā aprakstīti un izskaidroti daudzi medicīniski dokumentēti gadījumi, kad pacienti ar placebo palīdzību izārstējušies no vēža, sirds slimībām, depresijas, artrīta un daudziem citiem veselības traucējumiem. Grāmatas pamatā ir ievērojami ārstniecības un farmācijas pētījumi, kuros apstiprināta ticības un pārliecības ietekme uz fizisko un garīgo veselību.

Džo Dispenza ne vien izklāsta placebo pētījumu vēsturi un fizioloģisko pamatojumu, bet arī sniedz skaidras instrukcijas, kā apgūt placebo principus un izmantot tos, lai uzlabotu veselību bez medikamentiem un operācijām. Grāmatā sniegti gan praktiski padomi un metodes, kā noskaņot prātu veselības atgūšanai, gan pārliecinošs šī procesa izskaidrojums, izmantojot neiroloģijas, bioloģijas, psiholoģijas un farmācijas pētījumu jaunākos datus.

Autora izstrādātā programma līdztekus aprakstītajām meditācijas metodēm daudziem palīdzējusi kļūt pašiem par savu placebo un izārstēt dažādas slimības, arī hroniskas, kuru priekšā tradicionālā medicīna izrādījusies neefektīva.

Pērle patīk (15)

Līdzīgās Pērles

1 pieteikums Rezervēts
11 €23 €
2 pieteikumi
10 € 7
5 €17 €