Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Bērnu staigulītis/zirdziņš✨

17 € 120 €
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!
Zīmols BabyActive
Stāvoklis Lietots, lieliskā stāvoklī
Pievienots 21. marts, 13:2947
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!

Trīs veidi, kā spēlēties. Sēdēt un pētīt: sēdošiem bērniem, kuri vēlas iesaistīties darbībās ar pirkstiem. Stāvēt un staigāt: bērniem, kuri ir gatavi celties un doties, paceliet sēdekli-rokturi, lai tas būtu stabils un pielāgotos bērna augumam. Braukt: nolaidiet sēdekli un ļaujiet bērnam izbaudīt braucienu. Regulējams riteņu ātrums. Kamēr bērns jāj ar zirgu, tas šauj bumbiņas, bumbiņas var kārtīgi uzglabāt zem sēdekļa. Ir bumbiņu savākšanas grozs, kas ir piestiprināms pie zirga un neļauj bumbiņām izklīst, kad tās izšauj.

Izdod 9 melodijas, 3 gaismas efektus un 30 skaņas efektus Ir riteņu bloķētājs (rotaļlieta nekustas) un regulējams riteņu ātrums: ātrums iesācējiem, progresīviem/ staigājošiem. Ērts muguras atbalsts Izmērs: 39x34.7x71.3 cm AxPxG Piemērots bērniem līdz 19 kg Baterijas: 2 x AA. No 6 mēnešiem. Kopumā ļoti labā stāvoklī, viss strādā perfekti. Tikai dažās vietiņās kur ir uzlīmes, tās ir nedaudz noberzušās. Zirdziņš ir notīrīts un gatavs doties uz jaunām mājàm🤗Toys planet veikalos šobrīd 120€. Varu nosūtīt ar pakomātu.

Pērle patīk (4)

emmy-bii piedāvā

Skatīt vairāk

Līdzīgās Pērles

1 pieteikums
9 €21 € 25
2 pieteikumi
30 €59 € 19
1 pieteikums
15 €50 € 7
1 pieteikums
20 €50 € 18
1 pieteikums Rezervēts
15 € 1
5 €39.99 €