Klasiskie bērnu rati

300 € 450 €
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!
Krāsa Pelēka
Stāvoklis Jauns
Pievienots 9. maijs, 12:52234
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!

Pilnīgi jauni rati, iepakojums atvērts tikai, lai pārbaudītu sastāvu. •Kulbiņas komplekts + autokrēsliņš ( rāmis + kulba + autokrēsliņš )

Izturīgs rāmis.

Hromēts rāmis izgatavots no stipra tērauda. To ir viegli vadīt, un tas ir stabils. Jūs varat droši pārvadāt savu bērnu, un ratiņi kalpos daudzus gadus.

Četru atsperu piekare.

Atsperu balstiekārta uz visiem riteņiem nodrošinās, ka jūsu bērns ceļojuma laikā neizjūt pārāk lielu triecienu. Pat visnelīdzenākās virsmas netraucēs jūsu bērna miegu. Tas palīdz arī šūpot savu mazo, ja vēlaties viņu ātri nomierināt.

Stop&Drive sistēma – droša un efektīva stāvbremze.

Spēcīgā bremze atrodas centrālajā daļā starp aizmugurējiem riteņiem. Ja nepieciešams, varat droši novietot un izņemt mazuli no ratiņiem. Izvelkot mazuli, jums nav jāuztraucas par to, ka ratiņi paši aizripos.

Regulējams rokturis.

Ratiņiem ir regulējams roktura augstums, kas nozīmē, ka tos var pielāgot savam augumam. Tādējādi ir ērti braukt gan garākiem, gan īsākiem cilvēkiem. Rokturis ir pārklāts ar eko ādu, kas padara to neslīdošu rokās.

Lieli 14 collu piepūšamie riteņi drošai un ērtai ceļošanai.

Lieli piepūšami riteņi (36 cm diametrā) - labi brauc pa smiltīm, dubļiem, sniegu vai uzbraucot uz apmales. Pateicoties tiem, jūs nodrošināsiet savam bērnam ērtu pastaigu ārā jebkuros apstākļos un uz visām virsmām.

Kulbiņa.

Kulbiņa ir vieta, kur mazulis pavada pirmos dzīves mēnešus. Ir skaidrs, ka tai jābūt plašai, ērtai un drošai.

Mūsu kulbiņa ir liela, un tās sāni ir polsterēti ar mīkstu materiālu. Pateicoties tam, katram bērnam ir pietiekami daudz vietas, kur tajā gulēt, kā viņš vēlas. Lai kāds būtu gadalaiks un cik daudz apģērbu viņi valkā.

Visiem laikapstākļiem.

Kulbiņa ir piemērota lietošanai gan vasarā, gan ziemā. Vasarā varat atvērt ventilācijas logu nojumē (slēdzams ar rāvējslēdzēju) - tas nodrošinās jūsu bērnam svaigu gaisu siltākās dienās. Nojumei ir neliels saules jumts, kas pasargā no saules stariem, bet arī pret vēju.

Ērts ventilācijas panelis, lai pasargātu Jūsu bērnu no pārkaršanas karstā laikā.

Kāju pārvalks ar atloku, lai pasargātu no vēja un sala. Jūs varat vērot savu mazuli caur lodziņu.

Vienkārša ratiņu salocīšana.

Vienkārši turiet nospiestu pogu roktura labajā pusē, vienlaikus pavelciet sviras (tās atrodas abās pusēs), palieciet rokturi uz priekšu un nolokiet rāmi.uouhuhkjuu

Kad tas ir salocīts, varat noņemt riteņus.

Lai atlocītu ratiņu rāmi, turot rokturi, velciet to uz augšu, līdz nofiksējas bloķēšanas mehānismi. Tagad atliek tikai piestiprināt kulbiņu vai sēžamo daļu, un ratiņi ir gatavi lietošanai.

Autokrēsliņš Kent 0-13 kg ( komplektā 3 in 1 )

Iespējams uzlikt uz ratu rāmja.

Autokrēsliņu iespējams savienot ar isofix bāzi ( jāiegādājas atsevišķi).

Tehniskie dati:

Ratu rāmis + kulba – 16.7 kg

Ratu rāmis ar riteņiem – 11.9 kg

Kulbiņa – 4.7 kg

Pērle patīk (4)

piedāvā

Līdzīgās Pērles