Каталог

Komplekts - gredzens un kaklarota ar kahalonga opālu

205 €
Пожалуйста, авторизируйся, чтобы увидеть больше информации или подать заявку на товар!
Цвет Черный, Белый
Состояние Новый
Материал Серебро
Тип Другое
Добавлено 9 мая, 11:32248
Пожалуйста, авторизируйся, чтобы увидеть больше информации или подать заявку на товар!

Sudraba gredzens (izmērs 16,6) un kaklarota ar kahalonga opālu ar mandalas gravējumu. Roku darbs. Piešķir sev brīvdienu no ierastā - palutini sevi ar jaunu skaistu rotu! Ideāla dāvana svētkos!
Zīmols PRINCE, rotas ar raksturu

Kahalongs, ko sauc arī par kalmika ahātu vai pērļu opālu, no mineraloģijas viedokļa ir porcelānam līdzīgs opāla, halcedona un kvarca savienojums.

Senajām tautām bija savs viedoklis par kahalonga rašanās vēsturi:
• Ēģiptieši bija pārliecināti, ka akmens izcēlies no mēness gaismas, un tika piedēvēts vērša dievībai Alisam, kurš bija atbildīgs par auglību, pārticību un veselību.
• Indiāņi uzskatīja, ka tie ir svēto govju, kas dzīvoja senos tempļos, pārakmeņojušies piena pilieni.
• Senie mongoļi saistīja kahalongu ar sniegbaltām lotosa ziedlapiņām, un uzskatīja, ka tas ir šī zieda pārakmeņojies nektārs.
• Slāvu ciltis uzskatīja, ka piena baltie oļi ir nekas cits kā pārakmeņojušies piena pilieni no svētās Zimunas govs, kas staigā pa Piena ceļu.
Šis akmens ir Mātes zemes simbols, tāpēc to dažādos veidos vienmēr saistīja ar grūtniecību, ar krūts barošanu- jaunas dzīvības tapšanu. Kā talismans kahalongs, vislabāk ietekmēs grūtnieces (veicinās grūtniecības norisi mierīgu) un jaunās māmiņas, kuras baro ar krūti (pastiprinās laktāciju).
Speciālisti iesaka šo akmeni ne tikai sievietēm, bet arī vīriešiem, kuru darbība saistās ar citu cilvēku veselību un likteni- juristiem, ārstiem, politiķiem un skolotājiem.
Kahalongs ir spējīgs iedarboties tikai uz savu saimnieku, tas neveido iedarbību ne uz vienu citu, kas atrodas tā tuvumā. Cilvēki, kuri nēsā šo akmeni parasti kļūst labsirdīgi un miermīlīgi. Kahalongs ir no tiem akmeņiem, kurš spēj reaģēt uz sava saimnieka emocijām- tas priecājās un skumst kopā ar saimnieku!

Нравится (8)

dana-prince предлагает

Смотреть больше

Похожие товары

2 заявки
21 €70 € 23
2 заявки
65 € 53