Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Elektriskais piena pumpis

40 € 59.95 €
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!
Zīmols Babyono
Stāvoklis Lietots, lieliskā stāvoklī
Pievienots 27. marts, 16:4519
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!

NATURAL NURSING ar akumulatoru darbināmais krūts sūknis nodrošina augstu lietošanas komfortu un efektivitāti.
Trīsfāžu programma ar 10 sūkšanas līmeņiem: 1) masāža, kas stimulē piena atlaišanu, 2) masāža, kas stimulē piena atlaišanu un izspiešanu, 3) piena izspiešana. tas ir efektīvs, jo pielāgotais sūkšanas spēks ļauj ātri un efektīvi izspiest pienu. Tā klusā darbība nodrošina diskrētu darbību, lai jūs varētu izsūkt pienu jebkurā vietā.
Krūts sūknis ir viegli lietojams, saliekams un izjaucams. Tas ir diskrēts un piemērots ceļošanai, darbojas ar uzlādējamu akumulatoru, ļauj barot ar Natural Nursing pudelīti uzreiz pēc izsūknēšanas.
Krūts sūknis ir aprīkots ar uzlādējamu akumulatoru. Lai to uzlādētu, krūtssūcēju pievienojiet lādētājam un pēc tam elektrības rozetei. Pilnīga uzlāde ilgst aptuveni 100 minūtes. Pēc akumulatora pilnīgas uzlādes krūts sūknis darbosies aptuveni 100 minūtes. Krūtssūcējam ir taimeris - pēc 45 minūtēm nepārtrauktas darbības tas automātiski izslēdzas.
Visi krūts sūkņa elementi ir izgatavoti no speciālas plastmasas, kas paredzēta saskarei ar pārtiku un nesatur bisfenolu A.

Pērle patīk (1)

Līdzīgās Pērles

1 pieteikums
7 €35 €