Schleich un Collecta zirgi + stallis; Omniva cenā

200 €
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!
Zīmols Schleich
Stāvoklis Lietots, labā stāvoklī
Pievienots 14. aprīlis, 22:16428
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!

Meita izlēmusi atvadīties no 5 gadus krātas un lolotas zirgu kolekcijas - staļļa un 29 figūrām (no tām 4 jātniekiem) + inventāra.
Kreisajā pusē visas Schleich figūriņas (viens no zirdziņiem ar "īstām" krēpēm un asti - varēs veidot frizūras pēc sirds patikas), bet labajā no Collecta un vēl dažiem citiem ražotājiem. Daži jau (gadu ziņā) liels retums ;)
Ir, protams, zirdziņi, kuri ir kā jauni, bet ir arī ļoti loloti un traumas guvuši mīluļi (skrāpējumi kādam un vienam vai diviem traumētas ausis :)).
Ir daudz un dažādu sīkumu, kas labi noder staļļa darbos. Ir piederumi jāšanas aktivitātēm (kādam no segliem arī bojājums, bet var izmantot treniņiem vēl pilnīgi noteikti ;))
Ir 4 jātnieku figūras - ir figūras, kurām lokās gan rokas, gan kājas.
Stallis pamatā ļoti labā stāvoklī, bet ir daži nieciņi, kuri laika gaitā ir nozaudēti. Centrālo jumta daļu var vispār noņemt, lai netraucē rotaļām. Viena sēta/aploks.
Penālis ar zirgiem bonusā - ideāls sīkumu glabāšanai.
VISS zirgu mīļa fantāzijas lidojumam :))

Kolekciju gan nedalu. Tikai vienās rokās :) Kaste stallim nav saglabājusies, bet visu rūpīgi sapakošu (stallis būs izjauktā stāvoklī, bet nav sarežģīti visu salikt kopā arī bez instrukcijas).

Omniva, protams, jau iekļauta cenā.

P.S. Sludinājumos arī mīksto zirgu mantu kolekcija, ja vēlās kaut ko mīkstāku un arī gultā ņemamu ;) Ja vēlās kopā, tad tikai +10.00euro.

Pērle patīk (29)

inta-atni piedāvā

Skatīt vairāk

Līdzīgās Pērles

4 pieteikumi
40 €130 € 36