Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Cybex V4 sežamrati + autokrēsls

700 €
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!
Zīmols Cybex
Krāsa Zila
Stāvoklis Lietots, lieliskā stāvoklī
Pievienots 20. aprīlis, 13:36127
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!

Sakarā ar to, ka nopirkti mazāki rati vasarai un šie stāv, pārdodu Cybex priam V4 + autokrēslu ar garantiju līdz 2025. gada 20. janvārim. Krāsa Nautical Blue ratiem. Komplektā ir oriģinālā lietusplēve. Pirkti jauni nordbaby veikalā. Nav nekādu defektu, sīkie skrāpējumi, kuri redzami tikai ļoti tuvu apskatot. Rati liekas abos virzienos. Līdzi došu garantiju (gan ratiem, gan autokrēslam). Var izmantot līdz 22 kg (apmēram 4 gadi). Izmantoja viens bērns.

Autokrēsls ir tumši zils, gandrīz melns. Izmantojam līdz kādiem 5 mēnešiem, pēc tam mums bija cits autokrēsls. Avārijā nav cietis, viss strādā. No defektiem vien daži skrāpējumi. Ir mazuļa ieliknitis. Autokrēslam var uztaisīt guļus pozīciju, piemēram uz rāmja. Vairāk foto varu nosūtīt.

Var nopirkt kulbu un būs 3in1 rati (mūsu kulba jau ir pārdota).

Komplektā:
Rāmis Chrome black
Sēžama daļa Nautical Blue
Autokrēsliņš Cloud Z2 i-Size plus Oriğinālās lietu plēve sēžamajai daļai Jauni sežamrati + autokrēsls veikalā ar akciju maksā sākot no 1100 eiro (bez akcijas 1400).

Pērle patīk (2)

marija.utane1 piedāvā

Skatīt vairāk

Līdzīgās Pērles