Paraudziņu komplekts!

4 €
Please log in to see more information or to apply for a product!
Brand AlfaParf Milano
Condition New
Added May 1, 23:2570
Please log in to see more information or to apply for a product!

Alfaparf šampūni, maskas un eļļa matiem.

1.Yellow Liss
- maigi attīrošs šampūns, nogludina pat ļoti nepaklausīgus matus. Satur keratīnu-HT un amarānu eļļu.
- maska ar anti-frizz efektu ideāli gludiem matiem ar aktīvām sastāvdaļām dziļi baro matus. Maska satur keratīnu HT un Amaranta eļļu.
2.Yellow Repair
- šampūns ir pirmais solis pretī stipriem un elastīgiem matiem. Tas maigi attīra matus, sniedzot tiem veselīgu un dzīvīgu izskatu. Bojātiem matiem.
- maska ar īpaši bagātu formulu, kas viegli iekļūst matu slāņos, mērķtiecīgi iedarbojoties uz zonām, kurām ir nepieciešama uzlabošana un īpaši saudzīga kopšana.
3.YELLOW Color Care
- šampūns būs ideāls palīgs krāsotu matu kopšanai salonā vai mājās! Ar godži ogu ekstraktu un Aloetrix kompleksu bagātinātā formula maigi attīra un palīdz saglabāt matu krāsas intensitāti un matu spīdumu. Izmantojiet uzreiz pēc matu krāsošanas, lai izmazgātu sārmus un noslēgtu matu kutikulas.
-maska atjauno un dziļi baro krāsotus matus. Jaunā bagātinātā formula ar godži ogu ekstraktiem un Aloetrix kompleksu palīdz saglabāt piesātinātu krāsu un padara matus gludus un mīkstus. Ideāli der lietošanai gan salonā, gan mājas apstākļos.
4. Yellow Star
- šampūns maigi attīra matus un momentāni piešķir matiem spīdumu, atvieglo matu ķemmēšanu, nepadarot matus smagus.
- matu eļļa novērš matu pūkošanos, pasargā matus no karstuma, piešķir matiem un ķermenim spīdumu, neatstājot eļļainas traipus. Matu eļļai ir ļoti viegla konsistence, eļļa ļoti ātri iesūcas matos. Matu eļļa satur mirdzošas, gaismu atstārojošas mikrodaliņas.

8 gb. komplekts 4 eiro.

Liked by (7)

natnatnat offers

Similar items

9 applications
15 €25 € 39
21 applications
6.30 €12 € 183
7 applications
6 € 62