Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Christophe Robin atjaunojošs,aizsargājošs matu serums

20 € 45 €
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!
Stāvoklis Jauns
Pievienots 14. aprīlis, 11:01408
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!

Christophe Robin Regenerating Serum 50ml Beatvērts.Atjaunojošs līdzeklis, kas pārstrukturē un stiprina matus no iekšpuses, izlīdzinot tos un uzlabojot to spīdumu.
Nostipriniet, barojiet un aizsargājiet Matus ar šo daudzfunkcionālo matu serumu. Ar savu tīro, silikonu nesaturošo formulu, kas sastāv no 94% dabīgas izcelsmes sastāvdaļām, serums papildina trauslus un bojātus matus ar uzturvielām bagātu serumu, vienlaikus pasargājot no karstuma veidošanas kaitīgās ietekmes.  Nepārsologo matus.Viegls un ātri uzsūcas termiskais matu serums nodrošina aizsardzību pret  karstumu (līdz 230°C ,jo tas izraisa bojājumus un izraisa matu lūšanu un novājina matus.)
Botāniski iedarbinātais eliksīrs, kas bagātināts ar opuncijas sēklu eļļu, brīnumainu sastāvdaļu, kas lepojas ar vienu no bagātākajiem antioksidantu, omega taukskābju un aminoskābju augu avotiem, palīdz nostiprināt katru šķipsnu un uzlabot jūsu matu aizsardzību pret vides agresoriem.  Vēl viens ļoti koncentrēts taukskābju un karotinoīdu avots, Tucuma sviests, nodrošina atbalstu noslogotiem matiem, kuriem nepieciešama pārstrukturēšana, vienlaikus dziļi mitrinot, mīkstinot un atmodinot spīdumu.
Piešķir matiem skaisti zīdainu, spīdīgu apdari, kas ir necaurlaidīga pret statisku, ar uzlabotu izturību pret mitrumu, matu galiem, lūšanu un čokurošanos,pūkošanos.Piemērots visiem matu tipiem, Kā arī ļoti bojātiem.

Pērle patīk (33)

zju.zjuu piedāvā

Skatīt vairāk

Līdzīgās Pērles

1 pieteikums
25 €55 € 52
19 pieteikumi
6.30 €12 € 175
1 pieteikums-15%
3 €3.50 € 11
1 pieteikums
23 €60 € 15