Skrejritenis

25 € 32.99 €
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!
Zīmols Blackwheels
Krāsa Rozā, Balta
Stāvoklis Lietots, lieliskā stāvoklī
Kam Meitenēm
Pievienots 21. maijs, 23:07124
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!

BĒRNU SKŪTERIS BLACKWHEELS BLINK, VIOLETA

Skrejriteņa stūres pagriešana notiek uz SAS veroties uz konkrēto roktura pusi.

Sūtīšanu sedz pircējs. Blackwheels Blink trīsriteņu skrejritenis - jaunajiem supervaroņiem!
Mums ir ideāls skrejritenis jūsu bērnam, pateicoties kuram viņš jutīsies kā komiksu varonis un piedzīvos daudz neaizmirstamu piedzīvojumu.

Komiksu stils
Pašiem mazākajiem patīk krāsas un stilīgs izskats, tāpēc Blink izmanto košas krāsas un rūpējas par vissīkākajām detaļām, kā arī daudz aksesuāru. Bez šaubām, vissvarīgākie ir spīdošie riteņi. Visi riteņi (!) ir aprīkoti ar gaismas diodēm un braukšanas laikā spīd! Nenoliedzami, tas ir atrakcija pašiem mazākajiem lietotājiem, un, kas ir vienlīdz svarīgi, šis papildinājums padara bērnu skaidri redzamu braukšanas laikā, piemēram, krēslas laikā.

Lieli, plati gaismas diožu apļi.
Spilgtas dinamiskas krāsas.
Augstas kvalitātes apdare un materiāli ir droši bērniem un viegli tīrāmi.

Ideāls pirmais skrejritenis bērnam
Blink ir balansējošs trīsriteņu skrejritenis. Tas nodrošina, ka bērns viegli saglabās līdzsvaru. Šī konstrukcija ir īstā izvēle pat pašiem mazākajiem. Šī skrejriteņa vadība ir ļoti vienkārša un intuitīva. Bērns uz tā var brīvi balstīties, kas izraisa griešanos. Bērni ātri aug, tāpēc viņiem paredzētais aprīkojums var ātri kļūt par mazu. Ar BLACKWHEEL Blink tā nav problēma - stūre ir aprīkota ar augstuma regulēšanas funkciju - 3 iestatījumu līmeņi ļaus to pielāgot bērna augumam.

Ērta līdzsvara pagriešana.
Trīs stūres augstuma līmeņi: 61, 68, 75 cm no zemes.

Droša regulēšana bez bīstamiem izvirzījumiem.
Droša braukšana
Bērni nedomā par drošību, tāpēc BLACKWEELS to izdarīja viņu vietā! Blink skrejritulī izmantoti daudzi risinājumi, kas nodrošinās ērtu un drošu braukšanu ikvienam bērnam. Tika izmantoti izturīgi materiāli, pastiprināta konstrukcija, novērsti bīstami izvirzīti elementi. Šī kombinācija ir droša, nebojā apavus un ir viegli tīrāma.

Plaša platforma ar neslīdošu virsmu ar papildu siksnu, kas iet caur vidu, lai uzlabotu saķeri.
Viegla bremzēšana ar ērtu bremzi aizmugurējā dubļusargā.
Stūres rats ar profilētiem rokturiem, kas ir viegli satverami.

Praktiska salokāmība
Esat noguris no garas braukšanas? Vai jums nepieciešams transportēt skrejriteni automašīnā, un jums tajā nav daudz vietas? Neatkarīgi no iemesliem konstrukcija ir izstrādāta tā, lai atvieglotu skrejriteņa transportēšanu. Pēc stūres riteņa noņemšanas to var piestiprināt pie platformas ar gumijas āķa palīdzību, tādējādi skrejritenis kļūst parocīgs nēsāšanai un ietilps ratiņu grozā vai automašīnā.

Trīs līmeņu stūres regulēšana
Blink skrejriteņa konstrukcija ir izstrādāta, lai to varētu ilgstoši lietot paši mazākie. Bērni ātri aug, tāpēc viņiem paredzētais aprīkojums var ātri kļūt par mazu. Tā nav problēma ar Blink skrejriteni - stūres augstums ir regulējams 3 līmeņos, kas ļauj to ideāli pielāgot bērna augumam.

Ērti rokturi
Rokturi ir profilēti tā, lai nodrošinātu stingru un drošu satvērienu mazām rokām. Turklāt tie ir izgatavoti no pieskārienam patīkamas TPR gumijas un aprīkoti ar pretslīdēšanas rievām. Pēc ilgstošas lietošanas, kad tos būs nepieciešams iztīrīt, viss process notiks bez grūtībām - TPR materiāls ir viegli kopjams un no tā var viegli notīrīt visus netīrumus.

Efektīva bremzēšana
Blink skrejriteņa krājumā ir kājbremze, kas ļaus bērnam apstāties, kad vien nepieciešams. Tās darbība ir vienkārša un neprasa daudz prakses - daži izmēģinājuma braucieni, un jūsu bērns varēs to viegli vadīt ar vienu kāju.

Pērle patīk (22)

piedāvā

Līdzīgās Pērles

2 pieteikumi Rezervēts
18 €45 €
15 €30 €
6 pieteikumi
55 €120 € 19