Ekskluzīvs!!!
| Stāvoklis | Lietots, labā stāvoklī |
| Valoda | Angļu |
| Pievienots | 4. decembris, 12:08158 |
Sous vide ir kulinārijas inovācija, par kuru runā ikviens pārtikas pasaulē. Šajā revolucionārajā jaunajā pavārgrāmatā Amerikas cienījamākais šefpavārs Tomass Kellers izskaidro, kāpēc šī drošā metode, kas ietver gatavošanu precīzā temperatūrā zem vārīšanās, dod rezultātus, ko nevar sasniegt citas kulinārijas metodes. Pirmo reizi var iegūt īsas ribiņas, kas ir kūstoši maigas pat vārot vidēji reti. Sous vide noslēpums ir atklāt precīzu siltuma daudzumu, kas nepieciešams, lai sasniegtu izcilākos rezultātus. Gadiem ilgi mēģinājumi un kļūdas, Kellers un viņa kulinārijas šefpavāri ir paveikuši ceļu uz pilnību — un viņi rāda ceļu šajā nekad agrāk nepublicēto recepšu kolekcijā no viņa ievērojamākajiem restorāniem — The French Laundry Napas ielejā un per se Ņujorkā. Ar izcilā pārtikas zinātnes rakstnieka Harolda Makgī ievadu un Deboras Džounsas, kura fotografēja Kellera vislabāk pārdoto franču pavārgrāmatu, fotogrāfiju, šī grāmata būs obligāta ikvienam kulinārijas profesionālim un ikvienam, kas vēlas uzlabot ēdienu un baudīt ēdienu visaugstākajā līmenī.