Cybex autokrēsliņš ar bāzi

90 €
Please log in to see more information or to apply for a product!
Brand Cybex
Colour Brown
Criterion 0–13 kg  
Location Reverse direction
Fastening Isofix
Condition Used, in good condition
Added April 24, 19:50228
Please log in to see more information or to apply for a product!

CYBEX PLATINUM CLOUD Q autokrēsliņš ar bāzi. Krēsliņam ir jaundzimušo ieliktnis. Iespējams tikties Jēkabpilī un Rīgā. Info par krēsliņu: Cloud autosēdekļa apzīmējums Q raksturo maksimālu drošību un inovatīvu tehnoloģiju, kas apvienoti zem vienas ikoniskas CYBEX PLATINUM kolekcijas.

Bērnu autosēdekļa Cloud Q Gruppa 0+: 0 - 13 kg - no dzimšanas līdz aptuveni 18 mēnešiem.

Autosēdekļa Cloud Q apraksts:
- Teleskopiskā L.S.P. sistēma: Jaunā teleskopiskā Lineārā Sānu sadursmes aizsardzības sistēma (L.S.P. Sistēma) kombinācijā ar enerģiju absorbējošo korpusu, absorbē trieciena spēku sānu sadursmes gadījumā.
- Automātiska autosēdekļa augstuma regulēšana: Kopā ar Vācijas medicīnas speciālistiem un vecmātēm, un ņemot vērā daudzu testu secinājumus, tika izstrādāta jauna funkcija, kas nodrošina iespējamo lēzenāko guļus pozīcijas leņķi starp galvu, kaklu un krūškurvi. Regulējot galvas balstu automātiski pielāgojas sēdēšanas leņķis un autosēdeklis aug līdz ar bērnu. Ar šo integrēto automātisko regulēšanas sistēmu, zīdaiņu autosēdeklis piedāvā arī lielākiem bērniem vairāk vietas un komfortu.
- Salokāms XXL izmēra jumtiņš: Maksimālai bērna ādas aizsardzībai, salokāmais XXL izmēra jumtiņš atbilst stingrajiem Austrālijas UVP50+ saules aizsardzības standartiem. Integrētais, īpaši lielais jumtiņš eleganti noslēpjams aiz krāsainā jumtiņa rāmja malas. To var pagarināt pakāpeniski, piedāvājot ne tikai perfektu saules aizsardzību, bet arī aizsardzību pret vēju un lietu.
- Augstumā 8 pozīcijās regulējamais galvas balsts: Kopā ar jauno augstumā 8 pozīcijās regulējamo galvas balstu un ar jauno integrēto drošības jostu sistēmu, stiprinājumi mainās automātiski tiklīdz pielāgojat galvas balsta augstumu. Tas novērš jebkāda veida sarežģījumus, kas saistīti ar drošības jostu stiprinājumiem un to nepareizu izmantošanu.
- Īpaši platas Y-formas drošības jostas.
- Ar mīkstiem jostas polsterējumiem un spilventiņiem.

Liked by (10)

theilze offers

Similar items