PƤrlite pĆ¼Ć¼dmine

CENAšŸ”„TOM FORD šŸŒžSOLEIL NEIGEā„ļø

5 ā‚¬ 320 ā‚¬
Palun logi sisse, et vaadata teavet vƵi avaldada soovi pƤrli ostmiseks!
KaubamƤrk TOM FORD
Seisund Kasutatud, suurepƤrases korras
Lisatud 9. mai, 8:32618
Palun logi sisse, et vaadata teavet vƵi avaldada soovi pƤrli ostmiseks!

Nedaudz dalos no personīgās kolekcijas.
TF Soleil Neige
1ml- 5ā‚¬
2ml - 8ā‚¬
3ml - 11ā‚¬
5ml - 17ā‚¬.
+ pakomata cena

Tom Ford Soleil Neige smaržas - ir aromāts, kas austs no harmoniski atlasÄ«tām un greznām notÄ«m, kas iedvesmo, intriģē un pieŔķir mājÄ«gu eleganci ikvienai personÄ«bai, kas bauda citu uzmanÄ«bu. Tās ir smaržas, kas aizved uz vietu, kur baltā ziemas gaismā klāj citrusaugļus un savvaļas jasmÄ«nus, kurus glāsta sildoÅ”ie saules stari. Kur maigs siltums un krēmÄ«gi triepieni satiekas ar dzirkstoÅ”u un kraukŔķīgu vēsumu. Tāpēc Tom Ford Soleil Neige smaržas aizrauj gan romantiskas sievietes, gan vÄ«rieÅ”us, kuri novērtē izcilu eleganci.

Aromātiskā kompozÄ«cija sākas ar unikāli teksturētu kombināciju, kas radÄ«ta no atsvaidzinoÅ”i rÅ«gtenas bergamotes un zemes juteklisko burkānu sēklu notÄ«m. Neparastā un aizraujoÅ”i pievilcÄ«gā nots aromāta sirdÄ« attÄ«stās un atklāj burvÄ«go ziedu skaistumu. Tom Ford Soleil Neige ansamblis, kas radÄ«ts no elegantu rožu, reibinoÅ”u jasmÄ«nu, apelsÄ«nu ziedu un bagātÄ«gi baltu ziedu atbalss, ieskauj jÅ«s pacilājoŔā tÄ«rÄ«bas, svaiguma un vēsas delikateses aurā. Visbeidzot, emocionālā simfonija noslēdzas ar siltu, saldi sveÄ·ainu sajaukumu, kur vilinoÅ”i vaniļas akordi savijas ar bagātÄ«ga sandalkoka un sildoÅ”a benzoÄ«na atspulgu.

Tom Ford Soleil Neige ietilpÄ«gā, atsvaidzinoŔā un tajā paŔā laikā omulÄ«gā siltuma kompozÄ«cija aizved jÅ«s uz greznu un relaksējoÅ”u oāzi. PatÄ«kamās saules gaismas glāsti, skaistu bronzas nokrāsu ieguvuŔās Ä·ermeņa ādas siltums un citrusu kokteiļa ledainais mirdzums - tas viss kļūst par realitāti ar Soleil Neige smaržām.

šŸ¤GUESS MARCIANO EMPORIO GIORGIO ARMANI CALVIN KLEIN TOMMY HILFIGER RALPH LAUREN AMORALLE MICHAEL KORS COO CULTE KARL LAGERFELD VALENTINO DKNY SAINT LAURENT DIOR BALENCIAGA ROBERTO CAVALLI CLASS STELLA MCCARTNEY CHLOE VALENTINO YEEZY SALVATORE FERRAGAMO MONCLER WOOLRICH GOLDEN GOOSE JIMMY CHOO YSL HERMES GUCCI MIU MIU D&G DG CK GRENARDI FENDI DOLCE GABBANA DIOR LOUIS VUITTON MONCLER YSL ZARA H&M AMORALLE LANVIN VERSACE PRADA CELINE ARMANI TOM FORD LA PERLA SENSAI CALVIN KLEIN STOCKMANN DKNY VICTORIA SECRET SHINE GRENARDI LUISA CERRANO KARL LAGERFELD JOOP SANDRO FERRONE LAURƈL ELISABETTA FRANCHI SILK SCRUNCHIE YSL EX NIHILO CRYSTAL SAFFRON BLUE TALISMAN CHANEL DIOR MANGO MASSIMO DUTTI AMORALLE NOLO NARCISS BILLI BI AGL VIC MATIE INCH2 BOTTEGA VENETA GUESS MARCIANO EMPORIO GIORGIO ARMANI CALVIN KLEIN TOMMY HILFIGER RALPH LAUREN AMORALLE MAJE SANDRO PINKO DESIGN THE FASHION HABIT 12STOREEZ ARKET COS MAXMARA WEEKEND TOMMY HILFIGER NY NIKE ADIDAS STELLA SILK MICHAEL KORS
COO CULTE KARL LAGERFELD CASHMERE GIFT FOR HER VALENTINE VALENTINO DKNY SAMSUNG TOM FORD MONTALE GUERLAIN ZARA DZINTARSšŸ¤

PƤrl meeldib (21)

jailona pakub

Vaata rohkem
5 ā‚¬10 ā‚¬ 1
1 sooviavaldus
6 ā‚¬ 2
  • L
1 sooviavaldus
6 ā‚¬ 7
  • L
1 sooviavaldus
8 ā‚¬ 3
  • S
38 ā‚¬79 ā‚¬ 8
  • XS

Sarnased pƤrlid

3 sooviavaldust
22 ā‚¬ 21
8 sooviavaldust
19 ā‚¬250 ā‚¬ 73
2 sooviavaldust
11 ā‚¬ 18
5 sooviavaldust
3.50 ā‚¬ 17