Putekļu sūcējs Hoover XARION XP81 XP2501

70 € 170 €
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!
Zīmols Hoover
Stāvoklis Lietots, lieliskā stāvoklī
Tehnikas veids Putekļsūcēji
Pievienots 5. aprīlis, 19:12238
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!

KOPĒJIE PARAMETRI

Putekļu sūcēja tips: Ar konteineru BAROŠANA

Barošanas avots: Tīkls Automātiskā uzlāde: Nav Strāvas patēriņš: 800 W Jaudas regulēšana: Nav regulēšanas Strāvas vada garums: 9 m Automātiska vada savākšana: Ir UZKOPŠANA

Tīrīšanas veids: Sausā tīrīšana Putekļu tvertnes tips: Konteiners Putekļu ietilpība: 1,5 l Pilnas putekļu tvertnes indikators: Ir Gaisa izplūdes filtrs: HEPA Tīrīšana ar tvaiku: Nav Piemērots cilvēkiem ar alerģiju: Nē UZGAĻI

Uzgalis grīdai un paklājiem: Ir Uzgalis spraugām: Ir Uzgalis mīkstajām mēbelēm: Nav Parketa birste: Nav PĀRĒJIE RAKSTUROJUMI

Caurules veids: Teleskopiskā Krāsa: Sarkana Tālvadības pults: Nav Ļoti liela tilpuma putekļu tvertne
Hoover XARION XP81 XP25011 putekļsūcēja putekļu konteineram ir ļoti liels tilpums 1,5 l, pateicoties kam Jums nenāksies to bieži tīrīt un Jūs bez problēmām vienā piegājienā varēsiet veikt tīrīšanu visā mājā. Tas ir ideāls risinājums lielas mājas īpašniekiem vai kuplai ģimenei ar maziem bērniem vai mājdzīvniekiem, pēc kuriem nākas daudz tīrīt.

Putekļu sūcējs ar konteineri
Putekļu sūcēja Hoover XARION XP81 XP25011 putekļu tvertne ir konteiners plastmasas trauka izskatā, kas atrodas putekļsūcēja korpusā. Tīrīšanas procesā putekļi un netīrumi krājas šajā traukā, pēc tīrīšanas to izņem ārā, netīrumus un putekļus izmet, savukārt konteineri nomazgā. Tas atbrīvo Jūs no nepieciešamības pastāvīgi iet uz veikalu un pirkt kārtējos maisiņus putekļu savākšanai. Cita Hoover XARION XP81 XP25011 putekļsūcēja priekšrocība ir gaisa filtrācija, kas pasargā Jūsu un Jūsu tuvinieku veselību.

Sausā tīrīšana
Ar putekļsūcēja Hoover XARION XP81 XP25011 sauso tīrīšanu Jūs atbrīvosieties no mājas putekļiem un netīrā gaisa telpās. Jūsu mājā vienmēr būs kārtība, kā arī Jūs pasargāsiet sevi no galvassāpēm, noguruma, darbaspējas pazemināšanās un citām veselības problēmām, kuras var izsaukt atrašanās putekļainā un netīrā vai slikti iztīrītā telpā.

Putekļu tvertnes uzpildes indikators
Indikators, kas seko līdzi putekļu tvertnes uzpildi Hoover XARION XP81 XP25011 putekļsūcēja, Jums pateiks priekšā, kad ir laiks tīrīt ar putekļiem un netīrumiem pilnu konteineri. Pateicoties šai funkcijai, Jums nenāksies pārtraukt tīrīšanu, lai pārbaudītu, vai jau nav nepieciešams tīrīt putekļu konteineru.

Uzgalis grīdai un paklājiem
Ar Hoover XARION XP81 XP25011 putekļsūcēja uzgali grīdai un paklājiem Jūs varēsiet ērti izsūknēt grīdu virtuvē un koridorā, kā arī paklājus viesistabā, guļamistabā vai bērnu istabā, - viss tas ir iespējams ar vienu uzgali.

Uzgalis spraugām
Pateicoties Hoover XARION XP81 XP25011 putekļsūcēja uzgalim spraugām, neiztīrītas nepaliks pat visgrūtāk pieejamās vietas Jūsu mājā. Uzgalis cītīgi iztīrīs stūrus, plintīšu, spraugas, vietas starp sienu un mēbelēm un citas šauras vietas.

Pērle patīk (10)

ilvija.dzus piedāvā

Līdzīgās Pērles

1 pieteikums
125 €299.99 € 21
2 pieteikumi Pārdots
18 € 9
1 pieteikums Pārdots
19 €56 €
1 pieteikums
50 €399 € 20
2 pieteikumi Rezervēts
15 € 5
8 pieteikumi Pārdots
20 €75 € 6