Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Каталог

  • 29 ноября, 2015, 18:16
  • Ieteikumi
  • Līva Jaunozola

13. decembrī Tiekamies Andelemandele Christmas Edition!

Dāmas, kā ikkatru gadu, tiekamies gada pēdējā, spožākajā, svinīgākajā Svētku Andelēmandelē:
* Andelemandele Christmas Edition *
13. Decembrī, SVĒTDIENĀ, no plkst. 11:00-16:00 , Šoreiz pasākums norisināsies līdz šim neatklātā Rīgas arhitektūras Pērlē - Fon Stricka Villā, A.Briāna 9.

Vakarkleitas, kokteiļkleitas - fliteros un pērļu virtenēs tītās, kristāla kurpītes un čaukstoši aksesuāri, smaržu mākoņi un visam pāri- svinīguma sajūta ar karstvīna un krustnagliņu aromātu. Par uzkodām, kafijām  un bāru rūpēsies PIENS.

Šoreiz sakām NĒ ikdienas pelēkajam, virsdrēbēm, džinsām, ziemas džemperiem un sniega vāļinkiem..tikai Spožums un Daile!

Ja vēlies piedalīties kā Spožo brīnumsvētku Pērļu Pārdevēja: Piesakies pievienojot 3 fotoattēlus no svētku izejamajām drānām/aksesuāriem/ , ko plāno tirgot!
Piesakies te: www.andelemandele.lv/events/

Piedomā pie iesniedzamajām Pērlēm, jo no visiem pieteikumiem izvēlēsimies TIKAI 100 pasākuma Svētku tēmai visatbilstošākos.

Lai satraucošs svētku gaidīšanas laiks un riekamies 13. decembrī!
Galerijā vari aplūkot pasakaino Von Stricka villu sagatavošanās procesā.

 


 

Фотогалерея

Hmm, vai kādai no Jums arī pie dalības statusa rādās "GAIDA APSTIRPINĀJUMU"? Un e-pastā aizvien neesmu saņēmusi nevienu ziņu, vai pieteikums ir apstiprināts vai nē. Rīt jau piektdiena, tādēļ mani mazliet nomāc neskaidrība.
Varbūt kāda tehniska kļūme? Kādai ir līdzīgi?