Preces ar defektiem

Pēdējā laikā, iepērkoties andelē, diezgan bieži esmu saņēmusi defektīvu apģērbu - salauzts rāvējslēdzējs, neizmazgājami pleķi, ļoti savēlies audums. Par defektiem pārdevējas ir apzināti noklusējušas. Kad rakstu vēstules, visas kā viena dievojas, ka apģērbs ir bijis ideālā kārtībā, tai pat laikā piedāvā atgriezt naudu - daļēji vai pilnībā. It kā tādā veidā lieta būtu atrisināta, bet paliek jautājums par atsauksmēm. Kāda ir jūsu pieredze tādos negatīvos darījumos - vai pēc naudas saņemšanas no pārdevējas liekat negatīvu atsauksmi par preces stāvokli?
Nikola Starostina
Sveika! Kādēļ Jūsu prāt ar daļēju vai pilnīgo naudas atgriešanu šādi lieta nerisinās? Manuprāt tas ir vislabāk kad atgriež pusi no naudas kad preci vari pats notīrīt, un pilnībā visu kad tā vairs nav glābjama. Kā tad Jūsu prāt risinās šī situācija? Ja man pilnībā atgriež naudu vai kaut ko savā starpā sarunājam, tad es negatīvu atsauksmi nelieku :)
Julia ;)
Cik rūpīgi Jūs lasījāt tekstu? Es rakstīju, ka ar naudas atgriešanu lieta atrisinās. Gribēju saprast, kā rīkojas pārējās pircējas, nonākot līdzīgā situācijā - liek vai neliek atsauksmi. No vienas puses jā, nauda ir saņemta atpakaļ un pretenziju vairs nav, bet no otras puses pārējās pircējas var "iegrābties" tāpat kā es, ja par konkrēto pārdevēju netiek atstāta atsauksme. Nesen viena dāma man daļēji atgrieza naudu, lai varu salabot defektīvo apģērbu. Sadziedāja pilnas ausis ar žēlabainu tekstu, ka steigā nepamanīja defektu utt. Atsauksmi neatstāju. Tagad skatos, ka šī pati pārdevēja turpina iesmērēt apģērbus ar defektiem. Cūcīgi.
Zane !
Neuzskatu, ka būtu jāraksta negatīva atsauksme, ja nauda tiek atgriezta-daļēji vai pilnībā.
Nepamanīja vai kā, bet tomēr cilvēks ir pretīmnākošs.
Cita runa būtu, ja jūs ignorētu un nerisinātu lietu.
Protams jums vilšanās. Gan jau iepirkšanās melnā strīpa būs aiz muguras ?
dzeina-eira
Sveiki! Man ir gluži Julia variants, bet tikai atsauksmi uzrakstīju, jo preci atpakaļ neņēma un kompensēja tā, ka ar to 5 varēšu izlabot tikai brāķi priekšpusē, bet mugurpusē ne. Pateicos viņai par pamācībām, ko pārdevēja, (kas tikai 2 mēnešus Andelē) man sniedza un par 5 eiro! Darījumu pa šiem 2,5 gadiem Andelē šo vienīgo vērtēju- slikti. No viņas skapī daudzajām Massimo Dutti ievietotajām precēm izvēlējos zaļās bikses, jo bija rakstīts, ka bez defektiem un bildēs tie nebija parādīti. (Redze ir laba un brilles nevajag!) Saņemot preci par 20 eiro plus omniva,- jutos vīlusies. Bija redzami neizmazgājušies vai berzti traipi uz vienas staras priekšpusē, izstaipīts audums un dzeltena svītra mugurpusē. Sarakstē ar pārdevēju nesaņēmu pieprasīto kompensāciju (vismaz 10 eiro)par to kļūdu, bet piedāvājumu saņemt to džemperi, no kura biju atteikusies uzreiz vai 5 eiro. Daiļrunīgā, un vairāku (: viņas komunikācijā un rakstīšanas manierē tika man iestāstīts, ka Andelē tā notiek un vajagot sīkāk pētīt foto. Tika vainot ātrums, kādā aprakstīta neprecīzi prece, tika vainots pircējs, bet rezultātā uzzināju, kas ir augstprātīga pārdevējas rīcība, pavirša attieksme pret darījumu (pircēju, preci), nicinošs, pamācošs tonis, viltība, maldināšana, smaidiņi katra teikuma beigās! Pielieku klāt savas foto! Massimo Dutti kopā ar defektiem un traipiem. Rezultātā - arī pārdevēja precizēja aprakstus, cenas citām biksēm un pielika papildus foto.
Julia ;)
Bildēs redzamie defekti ir briesmīgi, tās bikses ir izmetamas.
Izlasīju atsauksmi Jūsu profilā un atbildi uz to. Apbrīnoju pārdevējas cinismu un nevēlēšanos atzīt savu kļūdu.
Manā gadījumā, kad uzrakstīju pārdevējai vēstuli par pleķiem uz džempera, gandrīz vai tiku apvainota par to, ka man ir pārāk laba redze :D Pārdevējas prāt neizmazgājamie pleķi ir nepamanāmi un līdz ar to nav uzskatāmi par defektu.
Laura Prokofjeva
Ja arī naudu atgriež, tāpat ir jāraksta atsauksme! Tā arī var ierakstīt, bija defekts, bet visu sarunājām. Lai redz pārējie. Man tas daudz ko dod, ja gribu iepirkties.
Ļoti daudzām redzu atsauksmes 2 zvaigznes, 3zvaignes-atsūtīja tādu un tādu, bet visu atrisinājām atgrieza naudu, vai ko tamlīdzīgu. Lai tad turpmāk var padomāt, iepirkties pie šī pārdevēja vai nē?Jauku dienu?
Julia ;)
Paldies par ieteikumu! Nebiju par tādu variantu iedomājusies. Es arī vienmēr vados no atsauksmēm par pārdevēju.
Sievietei, kas pārdeva man pleķainu džemperi, nebija nevienas sliktas atsauksmes, tāpēc mani ļoti izbrīnīja šāda viņas rīcība. Cilvēks 5 eiro dēļ gatavs sabojāt sev reputāciju.
M @
Man burtiski tiko gadījās tāda pati situācija. Pirku mētelīti meitiņai. Ievēroju bildi un ļoti patika. Par cenu nobrīnijos- 10eur. Bet sludinājumā rakstits, ka lieliskā stāvoklī. Par cik iepriekš esmu pirkusi bērnam jakas par 10, 20 un 30 eur, ja sludinājumā rakstīts "Lieliskā stāvoklī" tad nebija pamata neticēt. Turklāt, piesakoties precei, vēlreiz pārjautāju pārdevējai, vai jakai nav kādi trūkumi. Trūkumi neesot, esot lieliskā stāvoklī.
Liela bija mana un bērna vilšanās saņemot ziemas mēteli. Viss sintepona siltinājums savēlies kunkuļos, vietām siltinājuma nav vispār. Rakstu pārdevējai, ka diemžēl ir defekti un lūdzu rast kādu risinājumu, jo bērn ziemā tādu vilkt nevar.
Saņēmu tā nekorektu atbildi, ka viņas prāt viss ir lieliski un lai risinājumu es domājot pati. Visa vēlēšanās par kaut ko vienoties pārgāja. Strupi un nekorekti.
Ieliku gan negatīvu atsauksmi, tomēr vēl pie profila nevar redzēt.
Nesmuki šādi sanāk. Un nav jau žēl to 10+3 eur, bet gan žēl, ka bērns gaidīju un nekā..turklāt tā attieksme no pārdevējas!!

Vai vispār tās negatīvās atsauksmes pie pārdevēja profila parādās? Ieprieks'īsti nebija nepieciešamības negatīvu atsauksmi likt, tāpēc nezinu
Julia ;)
Tā ir klasiska pārdevēju uzvedība, uzbrukt pircējiem, ja tiek iesmērēta prece ar defektu. Pati arī esmu šādus uzbrukumus saņēmusi. Nu ir cilvēki bez mazākās kauna sajūtas, un diemžēl andelē tādu ir daudz.
Es nesen arī izmazgāju vienu meitiņas ziemas jaku un sintepons savēlās tā, ka jaku vnk izmetu miskastē. Man pat prātā neienāca tādu jaku kādam pārdot kaut vai par 5 euro.
Esmu lasījusi, ka administrācija mēdz arī neievietot negatīvās atsauksmes pēc kaut kādas mistiskas izvērtēšanas.
punduris
negatīvas atsauksmes parādās pēc administrācijas izvērtēšanas. portāla klientu, kaut kāda veida aizsardzība, ir ļoti diskutabla. Saprotams, ka admini nevar izkontrolēt, kurš krāpjas un kurš nē, kā arī naudas plūsmu pircēja un pārdevēja kontos, taču negatīvām atsauksmēm ir kāda nozīme tikai tad, ja potenciālie pircēji lasa info pārdevēju profilos. Netiek liegts tirgoties pat tiem, kuri krāpjas regulāri, jo informācija par pārdevēja reitingu sludinājumos netiek atspoguļota.
Laura Lori
Protams, ka ir jàliek atsauksme. un jāraksta visu kā bija. Tamsèł jau atsauksmes ir domātas. Dèł šī paraduma likt tikai labas atsauksmes man negribas pirkt neapskatot klātienè. Saprotu var vienreiz gadīties nepamanīt, bet ja regulāri, tad tā jau ir sistēma.
pērļu pūralāde
Protams,ka jāliek atsauksme,kaut nauda un prece atdota atpakaļ,tāpat lielais vairums šādu personu izdzēšas no portāla un turpina savu darbību ar citu niku.Man viena tāda arī gadījās,100% jau sen reģistrējusies ar citu /jaunu niku un siro tālāk.
mu6mire
Nopirku mēteli pa 27€ itkā div reiz vilkts jauns un vienkārši nederot.Kad saņēmu to grīdas lupatu ?? un pārdevēja ateica ka esot izsūtījusi man kā bildē un saplēsusi esmu pati.Kaut man bija mājas tieši meitas draudzenes kad pakoju ārā! Piebilda Ka tādas krāpnieces kuras apkrāpj pārdevējus viņa zinot,un draugi juristi ar mani tikšot galā jo es dzenot viņu izmisimā ar šādu apvainojumu ?Nevar pat visu sabildēt nav ne dzīvas vietas.
Teema ei ole olnud aktiivne üle 30 päeva. Uusi kommentaare ei saa enam lisada.