Atkal Omnivai problēmas !

Lūdzu esiet uzmanīgas ! Omniva zaudē un pazaudē sūtījumus ! Šoreiz sūtījums bija paredzēts uz Igauniju, tā arī līdz šim brīdim tur nav nokļuvis. Omnivas mājaslapā redzams, ka sūtījums iestrēdzis Rīgas terminālī, jau trešo dienu un nekustas, zvanot zvanu centru kopš vakardienas sola noskaidrot un atzvanīt, taču nekā. Zvanīju pati atkal šodien 2 reizes, piedāvājos pati atbraukt un savākt sūtījumu, jo tagad jau es visus termiņus esmu nokavējusi, un nav vairs nekādas nozīmes, ja kopš 3.03. paka nekustas. Taču arī atdot paku viņi nevar, jo acīmredzot tās vairs nav. Solās pārbaudīt, izskatīt....... Vispār traki !!! Ko lai iesāk, ir kādai pieredze ? Ja nu viņi to paku ir nozaudējuši, nozaguši ? Pakas vērtība vismaz 70 eiro !!! Man zūd pamazām cerības.
janetajumtina
Atļaušos labot-nevis atkal problēmas,bet visu laiku ir problēmas. Protams,ne jau visiem,bet tomēr tādas ir. Man šonedēļ jau otrā paka pazaudēta. :) Katru reizi sola,ka tā būs pēdējā reize,bet tukši solījumi. Pēc kāda laika pakas uzrodas,nedēļas,divām,reizēm ātrāk un viss,ko dara,atsūta copy paste atvainošanos tekstu,viss. Katru reizi pildu iesniegumu viņu lapā un viss,ko dara,ir atdod sūtīšanas izdevumus,kas ir nekas uz tā fona,ka pakas nav piegādātas galā laikā. Absolūti nevar paļauties uz Omnivu kā uz pakalpojuma sniedzējiem,jo ir risks,ka pakas nenokļūs galā tam paredzētajā laikā.
punduris
Omnivas serviss šogad ir vēl sūdīgāks kā pagājušajā gadā. Nesaprotu, kādā veidā uzņēmums saņem visus savus titulus un atzinības, ja 80 procenti sūtījumu tiek pazaudēti. Vismaz manā gadījumā tie ir 80% no visiem sūtījumiem, kas man ir jāsaņem. Arī šodien saņēmu paku, kuras piegādes process vienkārši bez pēdām apstājās un neviens nevarēja izskaidrot kāpēc.
smilla
Manā piemājas pakomātā kopš septembra nevar norēķināties ar karti. Ir mēģināts ar vairākām, ir zvanīts un teikts... Nekas nemainās, turklāt nekaunīgi melo, ka īslaicīgas problēmas esot gan bijušas, bet novērstas. Tas jau daudz ko liecina par šo kantori...
janetajumtina
Tur jau nav,ko pētīt,ir neskaitāmas sūdzības internetā. Omniva apzinās to,ka viņu pakalpojumus tāpat izmantos,lai papīri būtu tīri,atgriež naudu par sūtīšanas izmaksām un viss.
Kā jau kaut kur reiz minēju-iesaku izmantot DPD pakomātus.
janetajumtina
Vai Jūs varat pamatot savu apgalvojumu? Citādāk pagaidām nav skaidrs kāds ir iemesls šim apgalvojumam,jo arī man ir problēmas ar Omnivu reizi pa reizei,vēlos saprast,kas ir jādara,lai kļūtu par lielisku klientu,ja ar pakalpojuma pareizu noformēšanu,pareizu paciņas ievietošanas laiku,samaksàšanu un regulāro pakalpojuma izmantošanu ir par maz.
janetajumtina
Laikam vislielākais apjukums man ir bijis tad,kad savu kompensāciju tā arī nesaigaidīju(man vienalga tā nauda,bet svarīgs princips),rakstu viņiem,viņi pārmetoši atbild,ka viss ir bijis izsūtīts,neko nezina un lai es uzmanīgāk pārbaudu visu. Labi,pārbaudīju otrreiz,nu nav nekā!Rakstu atkal,atbilde tā pati,ka visu ir izdarījuši kā vajag un jauku man dienu. Šādi trīs reizes vienā un tajā pašā dienā stāstu,ka neko neesmu saņēmusi,tiešām neko! Šie atbild,ka man ir taisnība,viņi kļūdījās. :D Nu nopietni? Vai man kā klientam ir trīs reizes jāskaidro,ka es neko neesmu saņēmusi? Tā nebūtu jānotiek!
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.