Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Meita grib strādāt ārzemēs.

Labdien,mana meita vēlas braukt uz ārzemem pastrādāt. Kā to izdarīt cilvēkam,kuram nav radu ārzemēs un nevēlas pīties ar šaubīgām firmām. Meita beidza divpadsmito klasi,bija doma mācīties par medmāsu,bet nenokomplektēja pilnu grupu LVU filiālē. Vienīgais pluss,ka prot angļu valodu. Ko iesākt,negribu,lai viņa ielec kā circenis pelnos,kā māte pārdzīvoju. Varbut cilvēki var ieteikt,kā atrast darbu Anglijā,varbūt kādam radinieki strādā,un var ko ieteikt. Būšu pateicīga par jebkuru padomu.
aleksandar
Sveiki! 10 gadus atpakaļ biju aizbraukusi ar oficiālu firmu no Lv pastrādāt Uk 5 mēnešus pirms studiju uzsākšanas turpat Uk. Dzīvokļos nedzīvojām, bet gan karavānās, par kurām arī jāmaksā. Tā kā angļu val.bija laba, uzraudzīju poļu, latviešu grupas lauku darbos, ābolu, zemeņu vākšanā. Kāds ir tad īsti tas mērķis jūsu meitai? Ko viņa vēlas no tā gūt/iemācīties/piedzīvot? Milionus tā īsti nesakrāsi, komfortā nepadzīvosi, noderīgus kontaktus satikt arī stipri jāpaveicas. Viegli iespaidojamiem cilvēkiem ļoti neiesaku. Daudz plusu protams arī ir, it īpaši jauniešiem.
aleksandar
Ir tik daudz superīgu projektu, par kuriem es nezināju! Kaut vai Eiropas robežās pameklēt kaut kādas work exchange, work for accommodation mājaslapas. Var padzīvot, pastrādāt, piem., Itālijā ģimenes vadītā fermā/vīnogu laukā utt. kā kultūras apmaiņas ietvaros.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.