Uzmanies no darÄ«jumiem, kas tiek pārvirzÄ«ti ārpus portāla! Lai noformētu darÄ«jumu NAV nepiecieÅ”ama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitÄ«va informācija.

Pērļu medības

Oh, MY GODšŸ˜‚šŸ˜‚šŸ˜‚

Es saprotu, ka cilvēkiem panika, vÄ«russ apstādinājis domāŔanu

Pēc NIVEA tÅ«biņu pārdoÅ”anu andelē pa 5eur es jau domāju, ka nekas mani vairs te ne pārsteigs, bet pārsteidza, un pamatÄ«gi - tiek PĀRDOTA TUKÅ A HENNESSY PUDELE!! TUKÅ A, PA 15 EUR!!! šŸ˜…šŸ˜€šŸ˜„Tas taču joks, vai ne???
i.i.
Londonā uzpērk arÄ« tukŔās smaržu pudeles, lai var pildÄ«t ar fake un tirgot tālāk. Nopērc Å”itādu pudeli, pielidi ar viskiju un ā€œstiloā€, ka dzer dārgus dzērienus. šŸ¤£šŸ˜‚
Dzēsts lietotājs
Cik saprotu, tad es esmu tā "persona", par kuru ir runa.
Anonīmās Meitenes!
Pasaule ir daudz plaŔāka par Zara, Mango, River Island, Calvin Klein utt. Un arÄ« daudz senāka. Un arÄ« interesantāka. Kā dziļi empātisks cilvēks, es iedomājos, cik grÅ«ti ir dzÄ«vot ar tik mazu zināŔanu apjomu. Var tikai izteikt lÄ«dzjÅ«tÄ«bu, ja lietas, kas neiekļaujas jÅ«su Å”aurajā apziņā, liek katru reizi izbrÄ«nā ieplest acis un kritizēt. JÅ«s, protams, varat t/c Alfas "plaÅ”o" piedāvājumu klāstu pieņemt par atskaites punktu tam, kas ir un kas nav norma. Bet, lÅ«dzu, dodiet iespēju tiem, kas ar prieku veras pasaules plaÅ”umā, par savu normu noteikt to, kas atrodas ārpus tirdzniecÄ«bas centriem, TV reklāmām un sievieÅ”u žurnāliem. Un nenosodiet. Jo pirmais lai met akmeni tas, kas pats bez grēka.
MIERS
andeletiesprieks
Tā arÄ« garajā vēstulē nebija paskaidrojums tam, kāpēc un kurÅ” pērk tukÅ”as pudeles - kādam mērÄ·im. Es varbÅ«t tieŔām Å”o nezinu, tādēļ neaizskaru, nesmejos, nepārmetu tikai taujāju - kāpēc? Kam tas bÅ«tu aktuāli? Un arÄ« par tām sprādzēm, kaklarotām- vai tās ir kādas Ä«paÅ”as vai vienkārÅ”i ā€œparastasā€? jo tādas var atrast jebkurā krāmu tirdziņā, omes skapÄ«tÄ« un diezin kur vēl.
Vēlos noskaidrot, kāpēc tā.
Protams, katrs pārdot, pērk, ko grib, bet visam jau savas robežas un normas :))
Tāpat - lai jauki, gaidīŔu atbildīti :))
Dzēsts lietotājs
Sāksim ar to, ka arÄ« JÅ«s esat anonÄ«ma, un jebkuras JÅ«su prasÄ«bas kaut ko paskaidrot "tÄ«ram skapim", ar ievietotu vēderu profilbildē, ir absurdas. ArÄ« es varētu atvērt forumu un zemiski sākt iztirzāt JÅ«su lietotos krÅ«Å”turus un "reitÅ«zenes", ko pārdodat par naudu, bet pieturos pie principa - nedarÄ«t otram to, ko nevēlos, lai nodara man. Un ja tomēr gribat publisku atbildi, tad ievietojiet SAVU profilbildi un ierakstiet savu ÄŖSTO vārdu. PersonÄ«gā sarakstē esmu Jums pieejama tāpat - varat palikt "tÄ«rais skapis". :)
Joprojām ar cieņu - Jana
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.