Sos! šŸ™PadalÄ«ties lÅ«dzu ar savu negatÄ«vo pieredzi un ko darÄ«t.

Man viena pircēja noperka TV , ļoti izdevīgi pārdevu,viņas vīrs visu pārbaudīja uz vietas , pēc divām dienām viņa rakstija ka nav Disney aplikācijas un viņa vēlas atdot atpakaļ, ES protams ļoti brīnījos, vēl viņa saka draudēt utt uzreiz.
Mēs ar vīru padomājam kā nevēlamies strīdēties un teicam ok lai brauc, ka būsīm mājās pēc 4 dienam.
Dienu pirms sarunājam laiku.
Bet tajā dienā kad bija sarunātas tikÅ”anos viņa man raksta ka viņi nebÅ«s,ka viss ok utl.

Pagāja mēnesis aptuveni, un tagad viņa man atstāja slikto komentāru, ar meliem protams, ko man darÄ«t,kā var vērsties pie moderatoriem vai administrācijas? Vēlos lai Å”is komentārs tiek dzēsts.

HelpĀ”!!
kventa
NedarÄ«t neko,pieƱem situāciju kāda tā ir,zem komentāra uzraksti savu atbildes variantu un viss.Tādu cilvēku ir daudz,manas sliktās arÄ« ir paÅ”u cilvēku uzpÅ«stas un paÅ”u neuzmanÄ«bas dēl.Kā saka,dots devējam atdosies un nav ko pārdzÄ«vot!
pērļu pūralāde
Å”eit dabÅ«t sliktu atsauksmi jau nav pasaules gals un tas dzÄ«vē pilnÄ«gi neko nespēj mainÄ«t.
Man visas cÅ«kas arÄ« salikuÅ”as nepatiesas atsauksmes un viegla zagle pat momentā no portāla izdzēsās,bet gan jau viņa savu algu ir saņēmusi x10
Nepārdzīvojiet par lietām,par ko nav vērts,gan jau mele saņems savu daļu atpakaļ.
s_er_h
Pēc pircējai atstātā komentāru redzu, ka JÅ«s esat kristiete. ā¤šŸ™
LÅ«k, ar to arÄ« viss sākas un reizē beidzas, jo, ja JÅ«s Dieva priekŔā visu izdarÄ«jāt pareizi un godÄ«gi, tad par to, ko kurÅ” raksta forumā Jums nevajadzētu satraukties itin nemaz.

"Lai krÄ«t ļaunums atpakaļ uz maniem ienaidniekiem." šŸ™
ljampo4ka888
Vai tieŔām pēc JÅ«su atstātās atsauksmes JÅ«s gaidijāt ka cilvēks atbildēs Jums ar smaidu un nožēlu?Visu situāciju mēs zinam tikai no JÅ«su puses .Pārpratumi gadās bet uzskatu ka Ŕāda veida atsauksmi atstāt ..jÅ«tami draudi.Lai Jums jauka diena
ljampo4ka888
Ar sliktām atsauksmēs nav jācīnās ,ir jābūt godīgiem ,prast izrunāt ja ir kādas nesaskaņas...Cilvēku daudz viedokļi arī un uzskati par defektiem arī.
Commenting on this topic is closed.