Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Atsauksme par Endiju L. (ieprieks Lejniece)

Noverteju darijumu ar so personu ka krapniecisku. Ar viltu ietirgojusi man savus zabakus, apzinati maldinot par izmeru, zabaku materialu, izvairijas sniegt zinas par razotaju. Zabaki absoluti neatbilst izmeram, kvalitate neatbilst tam zinam, kuras noraditas sludinajuma. Izdzesusi sludinajumu, noblokejusi sazinu FB un atsakas atgriezt atpakal naudu pret preci. Vinas argumenti par naudas neatgriesanu un darijumu ir klaji ciniski un nekaunigi. 
Esiet uzmanigas perkot perles no sis personas.
emiki
Sveicināti, arī es vēlo pabrīdināt par Endiju Lejnieci, iegadajos no viņas,( caur omnivu) garos zābakus, sarakstē jautāju vai zābakiem ir kādi nopietni defekti, uz ko saņēmu noliedzošu atbildi, bet gala rezultātā atnāca tiešam labi ādas zābaki, BET stulms pārgriezts un griezuma vietai, ar melnu diegu, pāri uzšūta nokrāsota melna bikšu gumija. Aizrakstīju viņai, ka manuprāt pārgriezts stulms ir būtisks defekts un ka vēlos atgriezt zābakus un atgūt naudu, jo zābaki nav valkājami un ir izmetami, uz ko saņēmu atbildi, ka pati neko griezusi nav, naudu neatgriezīs un gumija uz sabojātās vietas padarot zabakus stilīgus, pēc kā mani nobloķē FB, kaut arī ne reizi šajā sociālajā vietnē neesam kontaktējušas!!! Tā gaja man un cik zinu ne es ne atsauksmes autore nu jau neesam vienīgās viņas upuru sarakstā. Esiet uzmanīgas Dāmas
Endija L.
Ieva Mhitarjana sarakstè noràdìju defektus!Un sañèmat daudz foto ar zàbakiem no dažàdiem rakusiem,Jùs viss apmierinaja,un bijat ar mieru tos pirkt par 15eur!!!Bet beigàs saņemu samazgu spaini!!
Lìdz ar to arì par to ka apvainojat mani,tiks rakstìts iesniegums policijà!!!
bai.sil
Tik pat negodīga ir pārdevēja J... G... vai Justine Grinvalde kura maldināja par preces stāvokli, sakot, ka "exalentā stāvoklī", bez defektiem, diemžēl saņemot kurpes, konstatēju, ka purngali ir nostaigāti, iekšpēda bojāta, kā arī āda uz papēžiem bojāta. Diemžēl uz manām sūdzībām nereaģē. Dēļ tādām pārdevējām vairs neko negribas iegādāties. Pielikumā pievienoju foto., lai tiešām ir skaidrs, ko personai nozīmē exalents preces stāvoklis.
J... J...
TAS IR KURPITES, KAS TIKA UZVILKTAS DAZAS REIZES, IR CAURSPIDIGA KAUCUKA ZOLE, PROTAMS, PA GAISU JAU NELIDOJU...,TAPEC IR LIETOJUMA PAZIME, MIKSTA DABIGA ADA, MAKSAJA 20 EUR...
BET VIS FASCINEJOSAKAIS IR PIRCEJAS
TOTALA BEZKAUNIBA, PASAI PRECI
PAKNIBINAT, JO SANTAZEJOT, NEIZSPIEDA NO MANIS ATPAKALJ
NAUDU, IELIKT PEC TAM SABOJATU PRECI..UN NOZAKAT MANI PUBLISKI, KA ESMU KRAPNIECE....
42 GADOS IR JABUT KAUT CIK GALVA...TA KA MEITENES ARI PIRCEJAS IR KRAPNIECES..UN DAUDZ KO VAR PAVERST PRET JUMS.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.