kas notiek ar pardevejam???

Pirmo reizi sadu situaciju uztveru mierigi,lai ari bija neptikami,soreiz-lidz asaram... Biju pirma kas pieteicas uz perli,no sis pasas pardevejas velejos pirkt vel so to,sarakstamies... rakstu,ka iespejams tiksu pakalj jau sodien...,viena momenta pardeveja partrauc man rakstit,velak skatos-prece jau pardota citai... Soreiz tiesam kljuva tik rugti ap sirdi,jo perli planoju sev ka Ziemassvetku davanu.
Pirma pardeveja ,kura vienkarsi partrauca saraksti un pardeva citai,situaciju nekomenteja,tikai ciniski noveleja priecigus Ziemassvetkus,ta kura uzmeta sodien-vel nav devusi par sevi zinju... Tada sajuta,ka kads vienkarsi piedava augstaku cenu perlei uz kuru kads jau pieteicies un pardeveji dod prieksroku tadam pircejam... Varbut stulbi,bet,ko citu man domat,ja dazu dienu laika ta aizgaja jau divas perles???
Pardevejas-ja esat tik nekorektas-parejiet uz ss.lv-tur varesiet tirgot anonimi kam gribat...
liga-j.
Tā gadās. Man ļoti bieži šeit gadās, ka meitenes piesakās un piepeši pazūd. Neesmu vēl atkodusi kāpēc tas tā notiek. Bet šī situācija ir divdomīga tajā ziņā, ka domāju, ka jebkura pārdevēja atdos tai, kura sola vairāk. Arī es atdotu un arī Jūs :) tas ir ok, vienīgi var jau to uzrakstīt - ka tā un tā, sorry tā sola vairāk un varbūt pat Jūs vēl vairāk nosolītu :)
sauleszakis
Manuprāt tas tādēļ, ka ir daudzas pircējas, kas piesakās un tad pazūd. Attiecīgi, pērle tiek pārdota tai, kas tiek pakaļ uzreiz, nevis tikai raksta, ka iespējams tiks pakaļ šovakar, kas nozīmē, ka varbūt nemaz netiks un līdz rītam jau būs pārdomājusi.
Dzēsts lietotājs
Es domāju, ka tā rīkoties ir nekorekti un arī šeit vajadzētu ievērot kaut kādu ētiku. Personīgi es ievēroju rindu un domāju, ka nepārdotu kādam citam, ja piesolītu par pāris eiro vairāk vai solītu pirkt uzreiz bez laikošanas. Es rīkojos pēc principa - nedari otram to, ko pati nevēlies saņemt. Arī atbildi pagaidu līdz brīdim, kamēr meitene ir bijusi Andelē. Ja tad ir klusums, tad gan pieņemu, ka pircēja "pazudusi".
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.