Saplēstās 'pērles'

Dāmas,
Jūs te dažas laikam galīgi sajukušas prātā :) Protams, nav jau mana darīšana, katrs pārdod par tik, cik uzskata par vajadzīgu... Bet ja tirgo saplēstas drēbes/mantas par milzu cipariem tikai tādēļ, ka ir liels, atpazīstams, dārgs brends!? Tas taču nav normāli! Cits savas jaunās/saudzīgi lietotās lietas pārdod par tādu pašu cenu, un es šeit nesalīdzinu Ķīnu ar Chanel.
Atveriet taču acis un pajautājat sev, pirms liekat sludinājumu - vai Jūs pašas pirktu ko tādu par tādu cenu un tādā stāvoklī, kādu piedāvājat Jūs? :)
Foršu dienu un lai veicas andelē!
aa_sika
Šajā gadījumā runāju par džemperi ar acīmredzamām valkājuma pazīmēm elkonī un turpat arī uzplēstu caurumu. Firma lai paliek noslēpums, jo ātri vien atradīsiet, par ko runāju :D Bet 15EUR par tādu nesmuku lietu, turklāt redzami pavalkātu.. Vai firmai tur maz ir jēga? Manā skatījumā džemperis mājas novalkāšanai vai ārā mešanai, bet ne jau tirgošanai.
liga-j.
Var jau diskutēt arī par to, ka meitenes grib to pašu cenu ko veikalos, lai nepaliktu mīnusos. Manupràt atkal labi ir atgūt vismaz kko :) un vispār izskatās, ka visu šo jautājumu dēļ tā tirdzniecība ir visai švaka palikuse :)
aa_sika
Jā, tādu netrūkst. Pajautā visu, vai ir pieejams, vēl cenu mēģina nokaulēt, beigās saka, ka ņem un Tu kā muļķis sēdi un 2 dienas gaidi atbildi, bet šī tik rokās pa andeli tālāk un neuzskata par vajadzīgu dzēst pieteikumu, vai kaut atbildēt, ka sorry, laikam nebūs.
aa_sika
Man šķiet, ka tās, kuras pārdot, varbūt viņām nešķiet, ka ir tik traki, jo pieradušas, pašas nobružājušas, turklāt pirkušas daaaauuuudz dārgāk un kā tad tā, ņems un atdos pa lēto :) Bet tās, kuras ir gatavas pirkt, ir wannabe bagātnieces, kuras dārgu nevar atļauties, tapēc ķer un grābj arī drausmīgā stāvoklī, ka tik brends :D
Beate s
saprotu ja ir mini defektins, kas ir iegli noversams vai galigi nemanams... bet vienalga briziem redzu nodraskatu CK (kas nemaz nav tik dargs...) par kosmosa summam, labak tad jau noperku H&M lidzigu lietu, bet toties jaunu un letak, nevis nolietotu.

p.s. ja nu ta lieta ir atdosanai, manuprat vienalgakda stavokli, jo naudu jau par to neprasa, kadai vienmer var noderet.;)
Teema ei ole olnud aktiivne üle 30 päeva. Uusi kommentaare ei saa enam lisada.