Kā pareizi noformēt pārdotu mantu.

Labdien!

Neesmu šeit pirmo dienu, bet tāpat īsti neizprotu pārdošanas mehānismu.

Ko daru es. Ja no manis grib kaut ko nopirkt, tad es (saņemot naudu, telefona numuru un vietu) ņemu ārā sludinājumu un sūtu mantu. Maksāju sūtīšanu vienmēr pie pakomāta.

Šodien biju tik vērīga (ha ha trīs reizes), ka ieraudzīju opcijas (ja nemaldos) pārdot, rezervēt un vēl kaut kas.
Es nospiedu PĀRDOT šai pircējai in nokļuvu DPD sūtijuma noformēšanā.
Te es nobijos, atkal visu apturēju un izdarīju kā parasti.

Bet man ir jautājums. Ja tomēr noformēt sūtījumu šeit. Kas sekos tālāk ? Man svarīgi, lai būtu tā uzlīme ar adresi. Kā šajā gadījumā to var dabūt ?
grlz
Spiediet noformēt sūtījumu, izvēlieties DPD, Omnivu vai LV Pastu, aizpildiet laukus un pie pakomāta izdrukājiet adrešu karti, un atkarībā no pakalpojuma sniedzēja, skenējat vai vienkārši liekat preci skapī.
eliina.a
Kad ievadīsi kodu, atvērsies skapitis, bet uz ekrana izmetīsies"izdrukāt adrešu karti", nospiediet un izznāks ārā , uzlimējiet un liekiet pakomātā.
Caur šejieni ir daudz vieglāk visu formēt un lētāk, neiesaku dzēst arā sludinājumu, jo tad kad saņem preci, neviens nevar uzrakstīt Jums atsauksmi par to preci. :)
dimants04
Lai pārdotu,skudinājums NAV jāņem ārā! Jānospiež rezervēts vai pārdits un tad jānoformē sūtīšana ar vēlamo pakomātu! Formējot pie pakomāta taču ir daudz dārgāk!!! Ar Andelē noformēti sūtījuma kodu dosuetis pie pakomāta un tur varēsiet izorintēt arī uzlīmi!👍🏼
janetajumtina
Sūtījumu noformēšana šeit online vidē ir tieši specifiski izstrādāta tam, lai tas nebūtu jādara pie pakomāta, proti- nebūtu jāstāv ilgāk, jāpārraksta,potenciāli jākļūdas un šobrīd arī jāsalst. Formēšana šeit izpilda to pašu funkciju, tikai ievērojami ērtākā formātā. Ierodoties pie pakomāta, atliek tikai vai nu ievadīt šo pakas izsekošanas kodu vai, jānoskenē QR kods, kas ir pieejams uzreiz pēc sūtījuma noformēšanas andelē. Es mēdzu savai drošībai pati uzrakstīt datus uz pakas, bet nav obligāti, jo uzlīmi tāpat pie jebkura pakomāta var saņemt, ja vien nav beigusies lente, bet beigties papīrs var arī, ja formē sūtījumu uz vietas, esot pie pakomāta un arī tas nav nekas slikts.
Mājās ļoti ērti, dzerot kafiju vai vienalga, bet savos apstākļos forši var apmaksāt sūtīšanu un atliek tikai nospiest 2-3 pogas pie pakomāta un viss gatavs.Eleganti! 😌
Aicinu ņemt vērā arī to, ka andelē pircēji paši var nosūtīt ar vienu pogu jau aizpildītus savus datus, pārdevējam nekas vairāk nav jāraksta, tikai jāspiež poga apmaksāt un viss ir sistēmā gan uz to brīdi online, gan pēcāk pie pakomāta. Pircējiem arī tas ir ievērojami ērtāks process, jo pietam ir opcija tikt pie izsekošanas koda uzreiz, nevis jāgaida, kad pārdevēja to atsūtīs.
Viss ir īzī pīzī. Lai izdodas! ✨
La Isla Bonita
Pašam jāredz, kas tieši ir rakstīts, pircējam jāredz, kādā komplektācijā utt. ir jāsaņem paka, jāpārbauda pēc saņemšanas, vai saņemtais atbilst aprakstam. Beigu beigās, paka var atgriezties vai to atgriezīs pircējs - sludinājums noderēs, lai ieliktu jauno vai piedāvātu preci nākamā pieteikuma autoram. Izklausās pēc troļļa jautājumiem, ja godīgi, īpaši par maksāšanu pie pakomāta. Tiešām visi tie pircēji piekrituši par piegādi maksāt 2-4 reizes vairāk?
zane-f
Nu es neizdzēstu tādēļ, ka reizēm rodas kādi pārpratumi pircēja un pārdevēja starpā. Pircējs kaut ko ne tā sapratis, mērus nav izlasījis un pārmet pārdevējam, ka nav bijuši mēri vai defekti nav norādīti. Ja ir sludinājums, tad viss ir skaidri un gaiši redzams, kas bija, kas nebija...
janetajumtina
Parasti prakse rāda, ka sludinājumus dzēš krāpnieki, jo tādā veidā pircējam pazūd jebkāda veida piekļuve lietai vai sarakstei, ko ir iegādājusies, kā arī nevar atstāt atsauksmi. Vienmēr ir jāatstāj viss info, nevis tas jānorok, jo tā ir drošāk abām pusēm, lai tad, kad kaut kas gadās, vismaz visam ir info pieejams. Turklāt aiz cieņas pret pircējām, ir forši tomēr, ja andelē pircējas var sekot līdzi pakas izsekošanas gaitai.
janetajumtina
Papildināšu vēl to, ka Jums ir 0 atsauksmes kā pārdevējai andelē, līdz ar to potenciālajam pircējam nav iespējams iepazīties ar Jūsu andeles reitingu.Atsauksmes nav, jo liedzat tās pievienot.Kā tad citi zinās kā jums iepriekšējos darījumos ir gājis? 😌
dimants04
Patiešām Jums ir pircēji,kas gatavi maksāt 3-5 eiro par dārgo sūtīšanas formēšanu pie pakomāta? Man daudzi pircēji pat nepērk preci,ja Andeles sūtīšanas cenu(1.85) neiekļauju cenā! 🤔 Un jā-atsauksmes šeit ir ļoti svarīgas!
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.