Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Atgriezt preci

Sveiki! Pārdēvējas, Vai ņemat atpakaļ preces, ja pircējai nederēja? Ar preci viss kārtībā, atbilst norādītajām izmēram, stāvoklim, bet vienkārši neder.. Iepriekš par atgriešanas iespēju nebija vienošanos.
icequeen
Sveika!
Ja vienkārši neder, bet sludinājumā viss bija norādīts pareizi un nekādu slēpto defektu vai citu vainu, tad īsti nav pamatojuma ņemt preci atpakaļ. Protams, ja pircēja sedz visus sūtīšanas izdevumus, tad pārdevējs pats var lemt. Taču pircēja arī var pati tirgot tālāk preci, kas nav derējusi, jo tomēr nav tad pati noskaidrojusi visu sev vajadzīgo informāciju.
janetajumtina
Pērkot lietotu preci, patiesībā arī jaunu, nepiemērot , tā var gadīties un tas ir pilnībā okei, bet veikalā ir citādāk, jo tur darbojas cita politika, bet andele ir privātpersonām. Skaidrs, ka, ja neder,tad jāpārdod tālāk. Cita lieta ir, ja bijusi maldināšana par izmēriem. Neredzu jēgu arī no pircējas puses preci mētām turpu šurpu, tērēt dubultā naudu uz sūtīšanu, ja vienkārši var ielikt andelē un viss forši. Mēs jau citādāk, pārdodot labas lietas, visu godīgi norādot, nezinam, kam tieši tā lieta bijusi nepieciešama pircējai.Mazums vienai reizei un tagad dos atpakaļ. Ja pati zini, ka viss bijis kārtībā, tad ar to viss ir izteikts.
La Isla Bonita
Ja vienkārši neder, nepatīk, kā izskatās uzvilkts, kļūdījās savos mēros un izmēros vai krāsa pēkšņi skaisti neizceļ acis vai matus, ir alerģija uz konkrēto materiālu utt. - neņemu un neņemšu. Ja tiešām aizmirsu kādu defektu minēt, sajaucu informāciju, izrādījās neakurāti veikti mēri, uz ko cilvēks paļāvās u.c. līdzīgas neizdarības - protams, būs apspriede par atgriešanu vai daļas naudas atmaksu un līdzīgiem risinājumiem. Ja aprakstam pilnībā atbild, par savu lēmumu pirkt atbild pircējs. Varu viņam apsolīt piedāvāt mantu nākamajam pieteicējam, ja tāds ir bijis.
maija-saule
Ja pircējam ir sniegta visa informācija, ko viņš ir prasījis, tad nav jāņem atpakaļ . Te nav internetveikals ar 14 dienu atgriešanas termiņu , te privātpersonas pārdod lietotas(pārsvarā) lietas.
Izņēmuma gadījums varētu būt kāds nepamanīts defekts . Bet tikai tad, ja to uzrāda uzreiz pēc saņemšanas , nevis pēc nedēļas .
papuga
Šeit ir izveidota tēma par iespēju atgriezt preci ja neder izmērs, ja pārdevēja atsūtīja preci ar defektu, tad jums vajadzētu sazināties ar viņu.