*Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensistīva informācija.

Cilvēku dīvainības! Uzmanaties!

Biju andelē noskatījusi 8848 antidute jaku, sludinājumā bija rakstīts, ka jaka lieliskā stāvoklī. Vēl sarakstē pārjautāju pārdevējai, vai jakai nav defekti, pārdevēja atbildēja, ka ideālā stāvoklī. Tā kā cena bija 50eur, baidījos bez mērīšanas/apskates pirkt tādēļ sarunāju ar pārdevēju tikties klātienē. Viņa piebrauca pie Gaslerija Rīga, es teicu, ka vēlos jaku pamērīt un ātri aizskrieši līdz H&M garderobei uzmērīt, viņa negribēja nākt un gribēja gaidīt mašīnā. Atstāju viņai 50eur un skrēju jaku mērīt ar norunu, ka tulīt būšu atpakaļ. Garderobē uzvelkot jaku no maisiņa izrādijās, ka viņa visa ir ar pleķiem un netīra. Nesu jaku atpakaļ pārdevējau uz mašīnu, teicu ka negribu tādu pirkt jo jakai ir pleķi. Viņa man uzbļāva ka es izdomājot, ka jaka ir perfekta, dusmīga paņēma jaku un par laimi atdeva man 50eur. Es nopriecājos, ka tikos klātienē nevis pirku preci ar sūtīšanu ar omnivu, jo tādu pleķainu saņemt būtu liela vilšanās.
Bet ar to viss nebeidzās...tagad man tā pārdevēja raksta whatsappā neskaitāmas ziņas un jau 9x man stundas laikā zvanīja un apgalvo, ka es esot jakas samainījusi, esot paņēmusi viņas jaku kura esot bijusi kā jauna un vietā ielikusi vecu un pleķainu 🙈 Kā vispār kaut kas tāds var ienākt prātā? Viņa esot pasūdzējusies par mani andeles adminstrācijai un zvana un bļauj virsū, lai atgriežu viņai jaku, bet es taču nekādu jaku neesmu ņēmusi.
Kaut kāds stulbums! Kā lai rīkojas šādā situācijā?

Pārdevēja ir inese.rence - iesaku uzmanīties!!!!
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.