Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Kā domājat - vai par krāpniecību var uzskatīt

To, kad man nāk ziņas, ka man pārdots (jo es biju pieteikusies pie Andeles sludinājuma)? Pārdots rāda, ka man, bet citam pārdeva.
janetajumtina
Es reizēm draudzenei palūdzu pieteikties kādām no manām lietām, kuras esmu pārdevusi kā citādāk, vienkārši no andeles neizmantotā sludinājuma paņemu opciju nosūtīt paku lētāk un ērtāk. Tādā veidā nosūtu pakas lētāk ārpus andeles cilvēkiem un lieku lietā vairs nevajadzīgo sludinājumu. Iespējams kāda izmanto tieši tāpat savus vairs nevajadzīgos sludinājumus, bet izmanto kāda pieteikumu. Krāpniecība tā nav. 😅
skaistais-skapis
Es sākumā nobrīnījos kāpēc, rāda, ka man pārdots un tur bija sludinājums uz lielu summu. Vēl padomāju, ka kaut ko parādā palikšu, bet sanāca tā - man pārdevēja lika pieteikties uz to sludinājumu uz lielo summu, lai es saņemtu atlaidi sūtīšanai (iespējams, tāpēc, ka atdeva apģērbu), vai sludinājums, kad iet uz beigām. Beigās pārdod citai uz manu pieteikumu.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.