Vairak nav bezmaksas sadala?

Hey! cik skatos, tad vairs nav davinu tev sadalas. kapec ta ? manuprat noderiga sadala, ja uzkati,ka preci nav verts pardod, bet atdavinat vai atdavinat uzreiz maisu par kadu kafijas paku vai sokolades tefeliti vai atdot preci pie pirkuma ka bonusu.
Inese Platmane
man,personigi,ir pretigi skatities uz pus izsmeretajam kremu bundzam un lietotajam lupu krasam,kuras te perk nost ka trakas.. Ok ja teiksim krems ir tads kur netiek ar pirkstiem ieksa,bet tas pus izsmeretas bundzas... BRRRRRR... Tas gan es par perlem nesauktu,bet par miskasti...
lasmael
Tāpēc,ka atdot klāt pie pirkuma vai par kafijas paku- nav par velti! Šeit bija meitenes,kam bezmaksas it viss- tikai sludinājumā norādīts ::"Ja pērk kaut ko par 50e, tad kedas klāt pie pirkuma, ja grib tikai kedas, tad 30e" utml. Bet paskatoties viņas sludinājumus, tad tur tikai tādi sludinājumi vien bija.
Bezmaksas to arī nozīmē- BEZMAKSAS! Ne par kafijas pakām(tās taču tāpat maksā naudu). Ja kāda,kas ņem kaut ko bezmaksas, tad tā ir viņas izvēle vai to kafijas paku dod vai nē. Ja gribi kafiju pretī, tad prasi tos 5e un maksā par savu sludinājumu!
lasmael
Taču ieliec to savu preci par tās Tavas kafijas cenu, tad vismaz būs skaidrs cik gribi par to preci un nevarēsi te glupi muldēt par kaut kādām cieņām. Jo pret kafijas paku/šokolādi- NAV tas pats,kas bezmakasas, tieši tāpēc šī sadaļa ir izņemta. Un vai tik Tev nebija tie daudzie "bezmaksas" sludinājumi,kur viss bija klāt pie pirkuma. Tā jau ir maldināšana.
rebeka-r
Piekrītu Lāsmai, iepriekš negribēju gan te neko komentēt, taču jau tā pati dāvināšanas sadaļa iet - bezmaksas pēdās. Konkrēti runāju par to, ka ir rakstīts - atdodu, bet izlasot redzams, ka tiek pieprasīti 3 šampanieši un vēl konfekšu kaste! Man arī ir daudz drēbju, kuras gribētos atdot, taču liekas, ka pēč šādiem sludinājumiem, tā būs tikai laika izšķiešana, jo meitenes, kas tiešām meklēs kaut ko bezmaksas uzdursies - kafiju, šampanieti, konfektes pretī.
diskopele
Sadaļa tika deaktivizēta, jo 80% pievienoto sludinājumu bija traktēti kā dāvanas pie pirkuma, vai arī tika prasīta nauda un citi labumum pretī.
Diemžēl, sadaļas cēlā ideja neattaisnoja sevi un lielākoties iespēja ievietot bezmaksas sludinājumu šajā sadaļā tika izmantota, lai ievietotu pārdošanas sludinājumus.
Priecāsimies, ja Dāmas arī tupmāk vēlēsies kaut ko atdāvināt tāpat vien un to ir iespējams realizēt foruma sadaļā " Dāvinu" :)

L.
This topic has been inactive for more than 30 days, no new comments will be accepted.